.

Jag trodde att igår bara var en fuldag, och att det skulle gå över idag. Men icke. jag antar att jag är inne i en fulperiod.
Jag är inte nöjd med hur jag ser ut, trots att jag borde det. Jag sätter mål som är näst intill ouppnåliga, för hur mycket jag sminkar mig, handlar kläder, fixar håret och plockar ögonbrynen så kommer jag aldrig se ut som Miryam Säter.
Jag skäms faktiskt över detta, att jag inte ser det fina i mig för jag brukar alltid vara den som säger att man ska älska sig själv oavsett. Det är även alltid jag som säger att man ska hitta sin egna stil, och så kan jag inte ens göra det själv.
Oavsett vad folk säger idag så tycker jag inte att jag är söt. Skulle ta lite självporträtt förut, men var jättenära att kasta kameran i golvet, för jag tyckte inte om resultatet.

Jag är söt, jag är söt, jag är söt, jag är söt, jag är söt, jag är söt, jag är söt, jag är söt, jag är söt, jag är söt.
Det hjälper inte.


Postat av: IssaTrönnblom
2011-02-18 - 14:24:20

Fin blogg du har :)

URL: http://tronnblom.blogg.se/


Postat av: Titti
2011-02-18 - 14:40:40

Fast då kan jag medela om att du har fel! För du är fin för att du är cornelia/conne/corny!!! Ingen annan ser ut som dig, och fatta vad trist om alla såg lika dana ut! Du har jättevackra drag och de framhävs faktiskt mkt mer när du är osminkad! :)

URL: http://newfield.blogg.se/


Postat av: Gosia
2011-02-18 - 15:43:11

du ÄR söt! :)

URL: http://gosias.blogg.se/


Postat av: nancy yasmine - awesome
2011-02-18 - 18:57:16

allt bra ?:)

URL: http://nancyyasmine.blogg.se/


Postat av: Anonym
2011-02-18 - 19:58:16

du är typ den snyggaste, sötaste chey ja vet :0 Är faktiskt jävligt avis på dig för det :( ;D

Postat av: moa
2011-02-18 - 20:32:19

bli helgens blogg, http://moadjurestal.devote.se

URL: http://moadjurestal.devote.se


Postat av: ELINA
2011-02-18 - 23:13:10

tro mig, en dag kommer du ledsna att försöka efterlikna någon annan - och hitta din egen stil naturligt! Det lixom faller på.Har själv haft en sådan period, men inte så att jag försökte efterlikna någon annan, utan jag var bara rätt sent med allt. Smink, finna musik (alltså överhuvudtaget, lärde mig jättesent att uppskatta musik!) om du fattar hur jag menar)). Sen så...ja, genom åren + ett något/ett par fail-emo-år - så har jag kommit dit jag är nu. Visst ibland är jag sjukt less på min egen stil/utseende, men sånt får man ta, sjukt tråkigt men ja.... antar att man får leva med att man mår dåligt över sig sig nowandthen :((Nuförtiden är jag bekväm i mig själv, nöjd över min stil, mitt utseende osv i helhet! Men ja, som sagt - dåliga dagar har alla :/ och det är inte något jag bara säger, utan något jag verkligen MENAR, för att det är SANT.

för det låter ju så klyshigt med "alla har dåliga dagar". men så ere ju, hur snygg någon än är kan jag garantera att personen har "fuldagar" som alla oss andra :) har ett par svinsnygga polare som när de säger att de har en fuldag så blir man typ: "....EH VA?!"

URL: http://roccam.se


Postat av: ELINA
2011-02-18 - 23:13:32

rörigt jag skrev btw, hahaha.

URL: http://roccam.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

RSS 2.0