Vår = förkylning = munsår.

GISSA om jag är sur?!
Jag har gått och fått ett jättefint munsår nu, lagom till våren. Det är även ett säkert tecken på att jag kommer bli asförkyld inom några dagar. Jättekul när man faktiskt börjar tycka om att vara i skolan, och när man har planer på helgen osv. Inte fint heller att gå runt ute med munsår, man får så sjukt dåligt självförtroende av sånt.
Och nej, jag tycker inte att det är "konstigt" eller så att jag skriver detta, för alla får munsår. (kanske inte, men några) och det är NORMALT.

Men iallafall, Pauline och jag var somsagt in Linköping idag och handlade lite strunt, bland annat skor, tandkräm, sminkborttagning och knäckebrödschoklad haha! Visar bilder imorgon, har mer tid då.
Nu ska jag mest sitta och förbanna mig över min mun, och sedan MÅSTE jag plugga till tyskaprovet. Har inte gjort det alls än, för som vanligt så skjuter jag upp allting så länge som går.
Och tyvärr så är Pontus inte inne på msn så jag kan inte intervjua honom. Bajs.

Aja, ska sluta klaga här nu och gå och lägga mig. Natti.


Postat av: Anonym
2011-01-17 - 22:47:39

alltså. det finns ju jättebra receptfria läkemedel mot munsår, det hjälper faktiskt, så använd det och om du vill kan du blanda det med liiite foundation eller concealer på dagarna om du vill så tänker det även den röda färgen (:

Postat av: Gosia
2011-01-17 - 23:47:11

Men... haha, det är inte vår ÄN :(

URL: http://gosias.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

RSS 2.0