Om Halloween.

Hatar halloween. Det är den värsta högtiden som finns.
Skulle aldrig någonsin gå på maskerad överhuvudtaget, även om jag var utklädd eller inte. 
Tycker inte om utklädda människor, blir tillochmed skraj för lisebergskaninen haha! 
Utklädda människor som man ser vilka det är, t.ex under medeltidsveckan är inte så farligt, men just när folk har masker och man inte ser vem det är, då blir jag livrädd.

Jag gillade halloween när jag var mindre och man satte på sig häxhatten och gick ut och tigde godis hos grannarna. Men halloween handlar inte om bus eller godis när man är 19 år, då handlar det om att festa. Halloweenfesterna är oftast värst, förutom typ midsommar kanske. 
Men jag skulle inte klä ut mig och gå på maskerad även om festen var alkoholfri. Vet inte varför, men det ligger något sjukt otäckt över hela grejen.
Pumpor, häxor, fladdermöss och spindlar. Det är liksom skräck alltihop.

Sen är det ju lite ironiskt att syftet med halloween har tappats bort helt. Tror inte detta var meningen med utklädnad från början?
Postat av: linn
2011-10-20 - 20:03:19

Meeeh! Halloween är ju myysigt :D Man blir rädd för barn när man öppnar dörren, kul att klä ut sig och mysigt med massa ljus överallt typ (a) haha..

URL: http://kidgun.blogg.se/


Postat av: Adara Magazine - din bloggtidning på nätet!
2011-10-20 - 21:13:35

haha nej det var nog inte meningen i början, men jag älskar att klä ut mig så jag älskar halloween! :PP.S Vinnaren av färgade linser är presenterad på bloggen! :D Kika in och se vem som vann!Var gärna med i min nya tävling:

http://adaras.se/2011/october/vinn-en-vaggtextvaggdekor-fran-paxlux.html#commenteller passa på att vara med i denna som går ut i morgon(om du inte redan är med):

http://adaras.se/2011/october/vinn-valfri-vara-fran-evasunderklader.html#commentKram! <3

URL: http://adaras.se


Postat av: ELINA
2011-10-21 - 14:53:34

Det är kul att klä ut dig! DOCK inte om man ska gå som "slampig polis", det är bara sjukt jävla löjligt. Ska man klä ut sig kan man väl ändå göra det ordentligt :(( Eller iaf försöka hitta något hemma att fixa, smink osv. Och inte försöka vara sexig. DET stör mig så jävla mycket.

URL: http://roccam.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

RSS 2.0