VIP-utskick från Tampons For Free!


 
Ännu en rolig sak som hände idag, vara att jag fick paket! Det var från Tampons For Free, och det innehåll förutom tamponger, även en cleansing mousse och en moisturising gel från ACO.
Vad jag dock inte förstod först, var att dessa två var ämnade åt våra kvinnliga nedre delar, om vi säger så. 
Har faktiskt inte läst broschyren ännu, men där i står förmodligen lite mer om produkterna :)Vill du också få sånna här fina paket, så är det bara att bli medlem på Tampons For Free, vänta tills du får första paketet med tamponger hem, skriva om det på din blogg och sedan maila dem. Det är olika saker i alla VIP-paket såklart, så det blir en överraskning :)
Varför kan man då få gratis tamponger bara sådär? Jo, det är nämligen så att på varje tampongpaket så finns det reklam, och så får man med en liten flyer med information på. När man har fått hem varje paket så loggar man in på hemsidan och fyller i en kampanjutvärdering som bara tar ett par minuter. Det handlar helt enkelt om ifall reklamen tilltalar dig, om den är intressant osv, och om du har hört om den förr. Företaget betalar alltså för tampongerna, i utbyte mot reklam :)


Postat av: bbypeach
2012-11-14 - 23:45:23

Länkbyte :)?

URL: http://bbypeach.myshowroom.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

RSS 2.0