VIP-paket från Tampons For FreeIdag fick jag hem ett paket innehållande tamponger (såklart), ett nagellack av märket Wet n Wild, ett läppglans av märket Idun, en "pillerask" (har dock inga piller att lägga i den) och choklad :D 
Chokladen kom verkligen precis rätt i tid också haha, var så sugen!! Den är alltså redan borta...

Vill du också få sånna här fina paket, så är det bara att bli medlem på TamponsForFree, vänta tills du får första paketet med tamponger hem, skriva om det på din blogg och sedan maila dem. Det är olika saker i alla VIP-paket såklart, så det blir en överraskning :)
Varför kan man då få gratis tamponger bara sådär? Jo, det är nämligen så att på varje tampongpaket så finns det reklam, denna gången var det Pronaxen, och så får man med en liten flyer med information på. När man har fått hem varje paket så loggar man in på hemsidan och fyller i en kampanjutvärdering som bara tar ett par minuter. Det handlar helt enkelt om ifall reklamen tilltalar dig, om den är intressant osv, och om du har hört om den förr. Företaget betalar alltså för tampongerna, i utbyte mot reklam :)


Postat av: Ellen Schutz
2012-10-03 - 22:13:21

hur får du vip paket :O jag får bara tamponger :(

Svar: Som jag skrev, jag bloggar om dem :)
Corny

URL: http://ellenschutz.blogg.se


Postat av: Liie
2012-10-10 - 02:10:07

Tampons for free är grymma! Gillar din bakgrund på bloggen btw :)

Svar: Tack så mycket :)
Corny

URL: http://liie.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

RSS 2.0