Tips; Skinz.se

Idag hittade jag en helt awesome hemsida som heter skinz.se, och där finns massa snygga mobilskal!!
Jag som har en Samsung brukar inte kunna hitta några snygga skal till min telefon, och alla med iPhone kan ju ha vad som helst på sina :( Men på den här hemsidan finns så sjuuukt mycket snyggt?! Här under är sex av alla de Samsung Galaxy s2-skal som jag skulle vilja ha!
Jag LOVAR att ni kommer hitta något snyggt där, oavsett vad ni gillar :)


 Postat av: Sofie
2013-01-13 - 15:32:45

Du ska kolla Ebay också, lovar att det finns till din tele där :D

Svar: Åh jag vet, men av någon anledning så har jag aldrig testat på ebay! Har kollat runt lite och skulle vilja VÅGA handla därifrån! Handlar du därifrån ofta? Hur funkar allt?
Corny

URL: http://themusicneverstops.blogg.se


Postat av: Sofie
2013-01-13 - 20:34:15

Jag har handlat massa därifrån, det är inte farligt alls :D Du kommer inte kunna sluta om du väl börjar. Men skaffa först ett Paypal-konto som du sen kopplar ihop med ditt bankkonto. Så när du handlar från Ebay och handlar med Paypal så dras pengar från ditt bankkonto direkt. Förstår du? :) Jättesmidigt. Jag tyckte också att det verkade läskigt i början men min kille visade mig hur man gör och sen var det faktiskt superenkelt!! Det är bara fråga om du undrar över något :)

Svar: Åh okej haha! Har typ alltid varit rädd för att handla på nätet och så, om det inte är i Sverige, vet itne varför! Men jag ska nog ge det ett försök! om inte annat lär jag väl vara tvungen när jag har hittat nått jag måste ha haha!
Corny

URL: http://themusicneverstops.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

RSS 2.0