Baconlindad friterad burgare med extra allt

Det började en utekväll för ett par veckor sedan, Martin och Markus bestämde att de skulle göra en friterad burgare någon gång i sina liv. Och igår var det dags! Nu ska ni få se något ni aldrig trodde ni skulle få se, haha!




Burgaren fylldes med cream cheese, vitlök och chili,
sedan ett stekt ägg ovanpå och cheddarost både under och över.




Sedan flätades den med bacon så att det täckte hela burgaren,
och smetades in i ägg och vetemjöl. Den såg ut som en hjärna.



Och så hopp ner i olja! Hjärnburgaren friterades i ungefär 5-10 minuter.
Som ni ser så är brödet nästan helt obefintligt.



Killarna med sitt mästerverk :) 
Själv åt jag dock veggoburgare då den här inte tilltalade mig särskilt mycket ;)



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

RSS 2.0