Har inte bloggat alls idag...

... och jag har inte känt något "sug" efter det heller. Har som vanligt varit i skolan mellan 8.30 och 15.30, och efter det gick jag, mummi och Pauline ut och gick.

Det enda viktiga som hände i skolan var väl att vi har börjat planera ett litet projekt som går ut på att skänka pengar till Somalia. Lite roligt att en kille i min klass är halv-somalier :)
Vi ska göra någon form av välgörenhetskonsert, men längre än dit har vi inte kommit. Får återkomma mer om det någon annan gång.
Förutom det har vi mest flummiga lektioner och "bensträckare".



Milda i Natten



Vill tipsa om en fin man. Loke Nyberg. Och nu tänker ni väl "inte ännu en gotlänning, nu får hon ju fan ge sig" och ja. han är från Gotland.
Men hans texter är sjukt fina. Det är precis som att säga att Winnerbäck bara spelar "linköpingsmusik" bara för att han kommer därifrån.
Lokes texter påminner lite om just Winnerbäck, svenska visor eller vadfan man nu ska säga.
Tycker ni ska ge det en chans iallafall. Inte för att jag säger det, utan för att ni nog inte dör av att lyssna på musik ni aldrig hört i ett par minuter.

Just denna låten har jag fastnat väldigt mycket för, och självklart Andas. Den är så jävla fin så man gråter.



Dagens Diss



Cyklister som inte "orkar" cykla runt vattenpölarna
Idag när jag gick hem från skolan hade det regnat, och det var vattenpölar överallt. Tre gånger fick sig mina jeans en mysig gatudusch, för att ungdomar/barn som cyklade hem från skolan inte kan cykla en meter åt höger utan bara måste köra rakt igenom vattenpölsjäveln när jag går där. Tar det så mycket längre tid att cykla runt den?!


Dessa hiss/diss-inläggen kommer inte bli en veckovana eller något sådant, utan mest när jag har något att klaga på. Är bättre på att klaga på saker än att hylla. Så jävla bitter.


Slapp dag

Är hemma från skolan, och är rätt trött. Trots det har vi inte gjort mycket alls idag. 
Hade psykologi, och då pratade vi om roller och så analyserade vi ett avsnitt av Solsidan. Vem av er har fått se Solsidan i skolan idag? ;)
Sedan hade vi foto, och det gick i stort sett ut på att vi skulle lära oss kamerorna och sedan fota lite samt redigera bilderna. 
Jag kunde redan kameran utantill så då väntade jag. Sedan fotade vi lite och väntade lite till. Sedan satte vi oss i datasalen och fick varsin laptop, och återigen fick vi vänta på lösenord för att komma in på servern. Sedan redigerade vi de bilderna som blev okej, och väntade på att få fler uppgifter. Det fick vi inte, utan vi satt och bokstavligt talat VÄNTADE i en timme. Sedan fick vi gå hem.

Nu har jag käkat lite mat, och ska ta det lugnt resten av kvällen. Bara mummi och jag hemma.
Bloggar nog senare :)


Är så förbannat kär i den här hästen.



Tisdag, och skola igen


Har så svårt att blogga på morgonen, hinner aldrig komma på något att skriva om haha! Så detta inlägget är tidsinställt, just nu är jag antagligen påväg till skolan. 
Slutar 15.30 och då lär jag väl som vanligt vara dödstrött, så det blir nog lite mindre bloggande de första skolveckorna.

Kan iallafall berätta lite om hur det går. Läser som sagt Allmän Kurs på folkhögskola, och det känns okej. Klassen verkar bra hittills, och ämnena verkar kul. Alla utom matte då.
Hade matte igår, och känner verkligen att det kommer dra ner mig. Jag läser matte B igen, trots att jag har godkänt i det, men jag ville inte läsa C och jag måste läsa något så jag bestämde mig för att repetera b-kursen för att lära mig mer. 
Dock känns inte det bra alls, men det får väl gå hur det vill.
Har foto idag med, det blir nog kul.




Hollows - Diary part 3


Det är seriöst något fel på de här killarna...

Anledningen till att jag har varit väldigt off är att jag idag har varit i skolan mellan 8 och halv 4, och efter det är man ganska slut i huvudet, så jag orkar inte komma på något att blogga om.
Sedan har jag inte mått så bra idag heller, så jag planerar att ta det lungt. 
Kommer väl igång igen :)




Min webcam bråkar med mig :(

Min webcam är så tråkig, för den ändrar färg av sig självt. Har suttit och pillat på inställningarna ett tag nu men ingenting funkar :(


Direkt när camen slås på ser man ut såhär. Helt okej färger men väldigt gul hy.


Ett par sekunder senare blir det mycket ljusare, vilket nog är det bästa alternativet. Håret har fortfarande samma färg som i verkligheten.


Sedan blir det huxflux såhär. Ansiktet blir rosa, håret blir rosa, tröjan blir knallblå. 
VAD ÄR FELET!?

Dessa bilder är tagna precis efter varandra, så ska man ta flera bilder som nu så blir de olika färger. Då får man stänga ner programmet och börja om så att färgerna ska bli likadana. Inte kul :(

Ser iallafall ut sådär idag, + shorts.


Vi firar 20 månader imorgon!

Nu ska jag äta frukost och fixa mig, och vid 13.45 ska jag åka till Linköping och möta Robin :)
Vi firar 20 månader imorgon så ikväll ska vi äta ute på något mysigt ställe. Åker hem imorgon igen, uppdaterar mer då :)



Smurf





är jag inte fin? :D



Hemmaspa




Robin åkte precis iväg på fest i Linköping, och jag kommer efter imorgon. Så ikväll ska jag ta mig tid att ta hand om mig själv. 
Stress pga skola + dåligt med mat pga stress = ofin hy.

Efter/under det ska jag återuppleva lite gamla barndomsminnen, berättar mer om det senare :D


Hälsa kängurusarna

Min vän tillika Robins bästa vän Anton har nu flyttat till Australien. Tråkigt för oss (och för honom som går miste om vårt sällskap haha) men hoppas han får kul när han är där! Som jag fattade det ska han bo där ca ett år.

Om någon australienare läser detta; ser ni Anton så får ni ge honom en kram från mig.









Käftis



Uusch ska till tandläkaren idag. Jag har inte tandläkarskräck direkt, men det är ju så TRÅKIGT! Och det gör ont ibland med, när de ska röntga o hålla på.
+ att det är första gången jag går till tandläkaren här i Tranås, så jag vet liksom ingenting. Vet vart man går in men inte mer. Kommer göra bort mig säkert :(

Idag i skolan har vi haft lite samhäll/religion/historia i sig. Bland annat så spånar vi mycket i hjälparbetet kring svälten i Somalia, typ vilka organisationer som är "seriösast" och hur man kan veta om pengarna kommer fram osv.
Troligtvis ska vi på någotvis ordna insamling i form av konsert eller dylikt, så folk får skänka pengar, men då måste vi ju veta vilka organisationer vi ska förlita oss på. Ganska intressant faktiskt, samtidigt som det verkligen känns som att man hjälper till.


Pauline



Fixade en header åt min syster Pauline. Ni kan besöka hennes blogg genom att trycka på bilden!


Både älskar och hatar att småhandla




Gick ut på stan endast för att köpa torrshampoot, och kom hem med allt detta. Lite och billigt kan tyckas, och det var faktiskt nödvändiga saker, men ändå har jag sjuk pengaångest nu.
Samtidigt är det en skön känsla att ha lite nya saker. Åh, blir galen.


Ny header

Som ni nog ser så har jag fixat en ny header, i rätt storlek och allt! Ska även byta bakgrunden för nu är allt superlila, men jag letade runt och testade lite olika men vart inte nöjd med någon. Svårt när man är så fäst vid den gamla haha! Men jag löser nog det såsmåningom :)



Idag spelade vi kubb och grillade grillspett och majskolvar på engångsgrillar haha! Imorgon blir det mer skola, men då slutar jag 11.30, och sen kommer nog Robin :)
Imorgon ska jag även till käftis (tandläkaren) :(
Fick en tid hos tandläkaren i Österbymo också idag fastän jag inte bor där längre, så nu har jag helt plötsligt två besök inbokade inom en vecka haha! får ringa och säga till dem att jag har flyttat.

Nu ska jag käka med syrran :)


Håret



Har inte riktigt tid att sitta vid datorn just nu, men slänger upp en bild på håret iallafall. Ändrade caminställningarna så att håret skulle se ut som i verkligheten, så tro inte att jag har fuskredigerat eller nått haha!
Dock är det inte riktigt sådär rosa som det ser ut på vissa ställen, det är bara ljuset som spökar.
Är fett nöjd iallafall.


Blondering av hår - mission failed.





Det enda som blev blont är min ypperligt fina utväxt, + liiiite lite i resten av håret. Allt är ljusare än innan, men långt ifrån blont :((((((
Men jaa, det kanske är snyggt att se ut som en eldsvåda? Fatta kul om jag skulle gå till skolan såhär imorgon, och färga rött sen. 
Då skulle jag ha 3 hårfärger på 3 dagar hah! De skulle väl tro att jag hade nån slags identitetskris, eller hårfärgsmissbruk.
Men Pauline borde va här när som helst, och då kör vi igång med det röda. Förhoppninsvis sitter håret kvar efteråt. Får berömma det med en inpackning om det sitter kvar.



Ikväll ska här färgas hår!





Ikväll blir mitt hår Poppy Red :)


Whataya Want From Me









Första skoldagen

Well, det gick bra. Det verkar som att klassen är bra, trots att vi bara träffats i typ 2 timmar. Har snackat med en del, men alla verkar trevliga vilket är positivt.
När jag skulle gå hem så ösregnade det, så nu ser jag ut som en dränkt katt :(
Sitter och äter godis framför tvn haha, tycker jag har förtjänat det. När mor kommer hem ska jag tvinga henne att bleka mitt hår, och när Paui kommer så ska vi färga det :D Visar nog resultatet imorgon!


Blev så trött på det halvblöta håret så jag satte upp det i en knut och bandana.
Bästa nödlösningen ♥

Imorgon ska vi tydligen fotografera varandra. Ser inte fram emot det speciellt mycket, brukar inte bli bra på bild.




Outfit




Nu kommer den. Skolångesten. Jag skrattade åt den innan, men nu står den och sparkar på mig och jag kan inte undvika den. Jag kommer inte känna en jävel på den nya skolan. Självklart kommer jag få vänner, men det är det som är så jävla jobbigt. Jag måste skaffa mig nya vänner. Det kommer ta lång tid innan jag vågar slappna av och vara mig själv, och jag slår vad om att jag idag kommer stänga av självförtroendet helt.  
Bland vänner kan jag prata tills deras öron blöder, men bland okänt folk blir jag så jävla blyg och liten.
Men fan, jag kommer överleva. Kommer må piss, men jag överlever. Och imorgon kommer det antingen kännas bättre eller lika dåligt. 

En tragisk grej hände nyss btw. Har sminkat klart mig o allt, så började jag nysa somfan (mamma som smittat mig). Får sminka om mig.


Färdig!


Ser lagom snobbig ut för första skoldagen. Snart klar, ska gå om ca en timme.


Vilka har börjat skolan redan?




Usch, börjar bli nervös nu. Imorgon börjar jag på Sommenbygdens Folkhögskola, och jag kommer nog inte känna en skalle där!
Har redan tänkt ut ca 4 olika outfits till imorgon haha! Första intrycket är ju viktigast. Synd bara att mitt hår kommer se ut som skit första dagen. Måste färga det i veckan!
Uppropet är klockan 10 imorgon, så förhoppningsvis hinner jag slänga iväg ett blogginlägg innan, om jag finner det värt. 

Så ja, önska mig lycka till på min första skoldag! Förhoppningsvis lever jag när jag kommer hem.


Tävling - sminkpalett



Jag tävlar hos Lovisa om en sminkpalett med 88 skuggor från Upbrand.se
Önska mig lycka till ;)


Tävling - Laptopskydd



Är med och tävlar om ett laptopskydd från http://www.laptop-skydd.se/ hos Alexandra.
Det vore ju perfekt eftersom jag ska köpa en egen laptop snart ;)


Ett måste!

Fjärrkontroll RC-6
Ska verkligen ta och köpa en trådlös fjärrutlösare så fort jag får pengar! 
Gudars vad det skulle underlätta!


Inspiration = tråkigt?

Läste i en tidning för ett tag sedan att det tråkigaste inom bloggvärlden är folk som lägger ut "inspirerande bilder", från typ weheartit eller tumblr. 
Sedan när blev inspiration en dålig grej?!
Som modebloggare är det ju viktigt att hitta inspiration, så att man hänger med i trenderna, och som fotobloggare vill man ju utvecklas och hitta nya idéer. Är det så fel att dela med sig av dessa idéer?
Personer som inspiererar andra är ju det bästa som finns, så om vi bloggare vill dela med oss av det som ger oss idéer och inspirerar oss så får vi göra det tycker jag.
Personen som skrev spalten var nog ingen bloggare ändå.

Bara för det så bjuder jag på massa tråkiga inspirerande bilder.

Tumblr_lpt8maee4j1qk733ko1_1280_large

1237329430_5_3uzm_large

Tumblr_lo2bg1lfdb1qkap1to1_500_large

Tumblr_ln4o5199yi1qg1fzto1_500_large

Tumblr_ln5mtbemtx1qbjt25o1_500_large

Tumblr_kx6gmth3du1qan19ko1_500_large

345ou1k_large



Corny Dissar






Lagerrensning



Ni har väl inte missat att det är megarea på kandeeshop.se?!
Och klickar man in sig på fliken som heter 2:A SORTERING så hittar ni kläder för endast 69 kronor! På de plaggen är det dock ingen bytes- eller returrätt!

Tänkte fynda lite själv, men snål-Corny säger nej. Har inte så mycket pengar nu så jag väntar tills studiebidraget börjar rulla in igen :)
På tal om det, så börjar jag skolan på måndag!! Helt sinnes.


Vatten, vatten, bara vanligt vatten...


...men usch så äckligt?!

I Motala har regnet öst ner ända sedan vi vaknade, så vi har inte kunnat göra nånting, och nu är jag hemma i Tranås så regnar det här med! Hela bussresan öste regnet ner, och i Linköping är gatorna bokstavligt talat fyllda med vatten!
Kul, verkligen!

Men, jag tar tillfället i akt och myser utav bara fan. Tittar på Ice Age på 4an och ska snart spela Sims! 
Sims är verkligen vardagslyx, när man har tid med det. Bäst när man är ledig!
Just nu håller jag på att ladda ner massa möbler och kläder, måste ju förnya lite ibland ;)
Ska visa mitt hus sen!!


Bild från Glassfabriken på Gotland!



Ladypopular



Medan Robin är i Linköping och repar så sitter jag och nördar Ladypopular haha!
Skittöntigt, men kul. Är uppe i level 16 nu, men det är skitsvårt att komma vidare :c
Någon mer som spelar? :D
Jag spelar på originalsidan www.ladypopular.se, men det finns även på Facebook!


Violated By Karma



Fina pojkarna i I Love You Hate har släppt en musikvideo! Personligen älskar jag deras musik, och videon ger verkligen den upplevelsen man får när man ser dem live. 

För mer bra skit från dem, besök deras myspace HÄR.
Vill ni veta vad de gör om dagarna, få info om nästa gig och kolla på awesomesnygga bilder? Gilla ILYH på Facebook!





Drömmer mig bort


Medeltidsveckans nationalsång, live från Nordergravar i onsdags. Så jävla fint.

Hela låten:




Tävling - Converse


Brandsinfashion.com
hos Kandylandy




Gotlands-shopping




Överdel - H&M, 80 :-
Underdel - H&M, 99 :- (de är inte så stora som de ser ut)


BH-grej (modebloggare någon?) - BikBok, 129 :-


Sminkväska - Liten miniaffär inne i Visby, 99 :-


Septum - Marknaden, Stora Torget, kostade egentligen 99 men vi fick den och en navelpiercing för 150:-


Svart och genomskinligt glittrigt nagellack - Vero Moda, två för 50!


Gotlandsbilder - Tornerspel

På tornerspelen är det 8 riddare som tävlar i två lag, Staden och Landet. Varje riddare väljer i början ut varsin "ung mö" som får bära deras mantel och sitta vid borgmästaren och se på Tornerspelet.
Hela lördagen (tornerspelsdagen) gick Pauline runt och sa att nu jävlar ska jag klä upp mig för jag SKA bli utvald, och vad tror ni händer?
Hennes favoritriddare sänker sin lans och pekar rakt på henne. Vad är oddsen liksom!? Av typ flera tusen personer i publiken (vet inte exakt hur många det var) så är hon en av åtta som blir utvald.





Här fick hon sitta :D






















Ni kanske anar vilken häst som var min favorit...?
Skyller förövrigt bildkvalitén på att klockan var ca 10, det var mörkt så jag behövde ha väldigt ljusa inställningar på kameran, och tävlingshästar är läskigt snabba.


Gotlandsbilder - Familj


Pauline och hennes lyxbåt ;)




Mobilnördar








Som ni ser så fick Pauline agera halvseriös modell åt mig ^^






Vi vandrade förbi ett väldigt tomt Nordergravar, jämfört när TRiX var där och höll låda.




Gotlandsbilder - Botaniska trädgården











Gotlandsbilder - Solnedgångar



















Gotlandsbilder - Djur









































Fler hästbilder kommer i ett senare inlägg om tornerspelen :)


Gotlandsbilder - Gycklare del 2


http://arkadia.se/






Killen i vit T-shirt är Alexandras pojkvän :)


http://narrarna.com/Narrarna/hem.html






Gotlandsbilder - Gycklare del 1

Att sitta i gräset vid Forum Vulgaris och titta på gycklargrupp efter gycklargrupp tills man kan deras nummer utantill, det är livet.
Så därför bjuder jag på massa bilder därifrån! (och från andra ställen i Visby)

http://www.gycklarna.com/


































Sedan hände något sjukt. Jag blev uppdragen på scenen, och de jonglerade med 6 knivar runt mig. Var så jävla rädd så jag skakade haha! Men jag överlevde tydligen.

























Varje år bjuder TRiX och Patrask på en eldföreställning i Nordergravar, ca 6000 personer kom för att titta.
Några hade väntat på platsen i 10 timmar för att få bra platser. Vi kom dit ca 2 timmar innan det började, såhär såg det ut då:



Paret som står upp på bilden ovan hade precis gift sig, så alla skålade.


Jättekass bild jag vet, men den här killen friade till sin tjej precis innan showen började. Jättefint!!



















hemma!

Är hemma från Gotland och Medeltidsveckan, skriver mer och visar bilder imorgon :)
Veckan har iallafall varit helt underbar!



Vi hörs om en vecka!


Eftersom jag åker till Gotland imorgon och dittills endast ska umgås med Robin och packa, så blir det inte mycket mer bloggande innan dess.
Hinner/orkar heller inte göra några tidsinställda inlägg, så vecka 32 blir helt enkelt en bloggfri vecka. 
Hoppas ni saknar mig!


Fonts


Vissa finns på alla datorer, och vissa har jag laddat ner från http://www.dafont.com/.





BESÖK VECKANS BLOGG; http://www.vickythaa.com/


Redan fredag?!

herregud vad tiden har gått fort!
Åker till Gotland om två fakking dagar. Minns fortfarande när vi satt och sa "nu är det bara 51 veckor kvar" och nu är det NOLL VECKOR KVAR.
Känns lite surrealistiskt, att det faktiskt är så snart.
Eh, ja.

Robin åkte just iväg till Linköping, för att sedan åka till Jönköping och spela baaas. Men innan han åkte hjälpte han mig att fixa mitt photoshop SOM NU SKA FUNKA HELT FELFRITT FÖR ALL FRAMTID!!!
Satte mig och laddade ner lite fonts och patterns, och har mixtrat lite med dem.
Dock så är både favorittypsnittet och favoritmönstret så inne hos alla inne-bloggar, så jag vill inte riktigt använda dem.

typ dessa:

De här typsnitten har jag velat ha typ hur länge som helst men aldrig vetat vad de hette, och nu när jag väl hittade dem så använder alla dem :(
och djurmönstrat också, så jag får väl leta vidare.





BESÖK VECKANS BLOGG; http://www.vickythaa.com/



Tävling - Zipperall



Tävlar om en Zipperall hos SMNmode.blogg.se.




BESÖK VECKANS BLOGG; http://www.vickythaa.com/


Sunset #2









BESÖK VECKANS BLOGG; http://www.vickythaa.com/





NEW IN - kameratillbehör






Tusen tack till Nathalie som faktiskt GAV dessa till mig!
Har inte testat dem så jättemycket ännu, bara lite på balkongen. Men känner på mig att resultatet kommer bli fett!
Ska absolut ta med både objektivet och filtret till Gotland och utforska :D





BESÖK VECKANS BLOGG; http://www.vickythaa.com/


Dagens Outfit - gammal favorit





TDWP-tröja - fått av Tobhias
Vitt linne - Vero Moda
Tights - H&M
Smink - mascara. Vill vara snäll mot mitt stackars flagnande ansikte hah!
Ansiktsuttryck - lagom dryg





BESÖK VECKANS BLOGG; http://www.vickythaa.com/


Solbränna





Linjerna syns faktiskt liite bättre IRL :( *skryt-skryt*
Sedan har jag även bränt mig jättemycket på ryggen, nästan vid ärret. Och för tillfället ömsar jag skinn i pannan och på näsan, som för övrigt var JÄTTERÖD första dagen vilket resulterade i att Paui hade Rudolf med röda mulen på läpparna hela kvällen.

Hoppas ingen tog illa upp över bilderna, de var inte menade att vara utmanande på något vis.





BESÖK VECKANS BLOGG; http://www.vickythaa.com/


Sunset









BESÖK VECKANS BLOGG; http://www.vickythaa.com/



GIMP 2



Någon som använder sig av Gimp? Jag laddade ner Gimp 2.6 eftersom mitt ps inte funkar för tillfället, men jag har svårt att fatta haha!
Såklart är det en vanesak, men om ni har några tips så tar jag tacksamt emot dem!






BESÖK VECKANS BLOGG; http://www.vickythaa.com/





I Hate Kill Hannah



Måste bara posta denhär videon, så kul!!
Originalet finns HÄR.





BESÖK VECKANS BLOGG; http://www.vickythaa.com/


The Raccoon Society

Satt här och bläddrade förbi inlägg efter inlägg på bloglovin, hade över 500 så blev rätt uttråkad efter ett tag. Men sedan dök det upp något som gjorde mig otroligt glad. 
Mat Devine har uppdaterat sin blogg.
Och nu tänker ni väl att ååh vad tråkig hon är som pladdrar på om honom igen, men hans blogg handlar inte i huvudsak om honom själv.
I bloggen svarar han på läsarfrågor, väldigt djupa och svåra sådana. Det brukar vara 5 frågor per inlägg, och det är väldigt känslosamt vissa gånger.

Personerna som kommenterar har ibland svåra och jobbiga frågor, andra lite lättare. Det kan handla om olycka, kärlek, självmord, sjukdomar och andra saker som tynger dem. De döljer ingenting, och tack vare det kan andra personer som inte kommenterat känna igen sig, och därav dra nytta av Mats svar. 
Det hände mig nyligen. Det var en tjej som skrev och berättade om hur hon mådde, och jag kände igen mig så mycket i det. Inte nu, men när jag var 15. 
Det kunde likagärna varit 15-åriga Corny som skrev, och jag blev otroligt berörd.
Svaret som Mat gav hade jag behövt under den tiden, men det fick jag inte då. Det som dock räddade mig var hans musik, så på något vis fick jag svar från honom ändå.
Och nu är jag så otroligt glad för att han gör detta, att han tar sig tid att svara på allas kommentarer och faktiskt hjälpa alla! 

Precis som han säger i videon nedan:
Im not a proffessional at anything necessarily, Im just someone who know what it feels like to sometimes feel like an alien, and... I dont know, Im just a wierdo.

Det han inte kan svara på hänvisar han till olika hemsidor där man kan få hjälp, vilket jag tycker är så himla bra. Han vill det bästa för sina fans, och han blir alltid så tacksam när folk berättar att hans musik har hjälpt dem igenom svåra tider.




Besök Mat Devines blogg HÄR.




BESÖK VECKANS BLOGG; http://www.vickythaa.com/



En vecka utan internet!

Herreguuud, tänker väl de flesta. Ni som tar med datorn till solsemestern. 
Jag tyckte dock det var skönt att slippa känna detdär beroendet, "Måste logga in på facebook, måste kolla bloggen" för jag hade ingen chans att göra det så det kändes onödigt att bry sig.
Sista dagen på Öland blev jag liiite sugen på att få kolla allt som har hänt på facebook, men annars har jag klarat mig bra.

Har inte mycket bilder från Öland, men ett par från Karlskrona. Kanske visar nått sen.
Vi hade jättefint väder de båda heldagarna vi var på Öland, så vi hängde på stranden och brände sönder våra stackars kroppar. Men ganska brun har jag blivit, och då är det värt att man knappt kan sitta på en stol eller ha på sig BH haha!

Skriver mer när jag återhämtat mig från denna internetfria vecka, måste ju ta igen allt hahah!






BESÖK VECKANS BLOGG; http://www.vickythaa.com/


Veckans Blogg - vinnaren!



Använde mig som vanligt av random.org för att utse vinnaren :)


The Sims 3

Funderar på att skapa en ny kategori här där jag visar lite från The Sims 3. Mina hus och lite sånt.
Låter det intressant, eller barnsligt? Gör det bara om ni vill, annars känns det lite onödigt.

Någon av mina läsare som också är Sims-nörd? :D




RSS 2.0