Det är jag och pojkarna ikväll!Ikväll är jag som sagt ensam hemma, så då passar det ju utmärkt att köra TH-marathon! Tänkte gå i ordning och börja med Leb Die Sekunde, och sedan avsluta med Humanoid City som jag tyvärr bara har på datorn.
Pannkakor till det med, tror jag kommer trivas :)


Tröttis

  1. Jag är så in i helvetes trött, vilket resulterar i ett konstigt humör. Är bara väldigt, väldigt random. Skrattar åt saker som inte är roliga osv osv. Mycket kul.
  2. Det är någon eller något utanför mitt fönster som låter som en katt. Blir lite rädd?!
    Not that I dont like cats, but still.
  3. Jag har ingen aning om varför jag just skrev punkten ovan? Eller denna? ELLER NÅGOT AV DETTA ÖVER HUVUDTAGET?? Shit tror jag behöver sova.
  4. DEN HÄR tumblr'n är bäst.

The Sims 3

Måste bara visa mitt übersnygga par i Sims, nu när jag äntligen tagit tummen ur och fixat bilder!
Är de inte för snygga!?

Natti natti!Imorgon ska jag upp tiidigt, och eftersom jag är så otroligt morgontrött så tänker jag gå och lägga mig nu :)
Är på Trampolin till 12 imorgon, och sedan är jag forever alone resten av dagen. Ska nog fangirla och se på TH-dvd'er och spela Sims hela kvällen hihi!


You're young and in love, that should be enough.

 


Omg, ring nyheterna!


Jag har sminkat mig ordentligt, för första gången på typ HUNDRA ÅR. Har ju varit så lat ett tag nu och bara sminkat mig lite eller inte alls, så detta känns ju bra. *i have eyebrows omg the feeling*
Problemet är att jag alltid får för mig att sminka mig när jag inte ska någonstans. Jag menar, vem ska se detta nu då?! Därför tog jag tvåhundra bilder med både systemkameran och webcamen så att jag har på lager HAHA!
Jag har även mina naturliga lockar idag. Almost iallafall. Hade håret uppsatt någon timme medan jag städade, men annars är det orört. Har inte bestämt mig om jag gillar dem eller inte dock.

Well, så ja. Det var allt jag hade att säga egentligen. Har ni haft en bra onsdag hittills förresten?
Fint citatNobody gets her around here


 Favoritlåten just nu, Favoritrösten alltid.


Tatuerar mig i veckan!

Japp, nu i helgen ska jag tatuera mig! Ska dels fylla i min gamla Kill Hannah tatuering då den har blivit lite sliten, och så ska jag göra en ny på andra handleden. Vill inte säga vad än (NI SOM VET FÅR INTE SÄGA HELLER), men jag kan säga att lördag den 1a september är ett ganska speciellt datum för den. *hint hint*


Bild på min Kill Hannah tatuering. Och JA, den ska se ut så. Får hela tiden frågor om den ska vara så "trasig", och typ "den är ju värsta ojämn" blablabla, men det SKA VARA SÅ.
Det var liksom det som var grejen, typ.


Saker jag behöver/vill ha


Min mobil har börjat få lite repor på baksidan, vilket lätt kan döljas med ett snyggt skal! 
Detta finns på skal-man.se!


Laptopskydd från laptop-skydd.se. Märks det att jag gillar leopard?


Just nu:

Om att skriva.

Skrivandet går dåligt just nu. Har inte skrivit på en månad tror jag. Det känns som att jag har kommit dit jag ville med novellen, men ändå är jag långt ifrån klar. Jag är sådär att när jag skriver en novell så måste jag veta exakt vilka vägar jag ska ta och vilka målstolpar jag ska komma fram till. När jag började med denna novellen satte jag upp en målstolpe, och dit har jag kommit nu. Så just nu försöker jag hitta inspiration för att kunna komma vidare, men det går så dåligt. Jag vet inte alls vart jag vill komma längre.
Min gamla novell gick ganska fort att skriva eftersom jag visste hur den skulle sluta och kunde jobba mig däråt, men denna har jag ingen aning om hur den ska sluta. Åh jag blir galen. Kände att idag kunde varit en skrivarkväll, men när jag öppnar novellen så känner jag bara nej. Jag orkar inte tänka så mycket för att komma framåt, i vanliga fall går det liksom bara av sig självt.
Så förmodligen kommer jag pausa ett ganska bra tag, och kanske börja skriva på en ny, även om jag hatar att göra så, att glida ifrån det man först höll på med. Men vi får se som sagt.

Ursäkta för tråkigt inlägg alla icke-intresserade :)The Music never stopsälskad och saknad, lilla tröjan