Det är jag och pojkarna ikväll!



Ikväll är jag som sagt ensam hemma, så då passar det ju utmärkt att köra TH-marathon! Tänkte gå i ordning och börja med Leb Die Sekunde, och sedan avsluta med Humanoid City som jag tyvärr bara har på datorn.
Pannkakor till det med, tror jag kommer trivas :)


Tröttis

  1. Jag är så in i helvetes trött, vilket resulterar i ett konstigt humör. Är bara väldigt, väldigt random. Skrattar åt saker som inte är roliga osv osv. Mycket kul.
  2. Det är någon eller något utanför mitt fönster som låter som en katt. Blir lite rädd?!
    Not that I dont like cats, but still.
  3. Jag har ingen aning om varför jag just skrev punkten ovan? Eller denna? ELLER NÅGOT AV DETTA ÖVER HUVUDTAGET?? Shit tror jag behöver sova.
  4. DEN HÄR tumblr'n är bäst.





The Sims 3

Måste bara visa mitt übersnygga par i Sims, nu när jag äntligen tagit tummen ur och fixat bilder!
Är de inte för snygga!?









Natti natti!



Imorgon ska jag upp tiidigt, och eftersom jag är så otroligt morgontrött så tänker jag gå och lägga mig nu :)
Är på Trampolin till 12 imorgon, och sedan är jag forever alone resten av dagen. Ska nog fangirla och se på TH-dvd'er och spela Sims hela kvällen hihi!


You're young and in love, that should be enough.

 


Omg, ring nyheterna!


Jag har sminkat mig ordentligt, för första gången på typ HUNDRA ÅR. Har ju varit så lat ett tag nu och bara sminkat mig lite eller inte alls, så detta känns ju bra. *i have eyebrows omg the feeling*
Problemet är att jag alltid får för mig att sminka mig när jag inte ska någonstans. Jag menar, vem ska se detta nu då?! Därför tog jag tvåhundra bilder med både systemkameran och webcamen så att jag har på lager HAHA!
Jag har även mina naturliga lockar idag. Almost iallafall. Hade håret uppsatt någon timme medan jag städade, men annars är det orört. Har inte bestämt mig om jag gillar dem eller inte dock.

Well, så ja. Det var allt jag hade att säga egentligen. Har ni haft en bra onsdag hittills förresten?




Fint citat



Nobody gets her around here


 Favoritlåten just nu, Favoritrösten alltid.


Tatuerar mig i veckan!

Japp, nu i helgen ska jag tatuera mig! Ska dels fylla i min gamla Kill Hannah tatuering då den har blivit lite sliten, och så ska jag göra en ny på andra handleden. Vill inte säga vad än (NI SOM VET FÅR INTE SÄGA HELLER), men jag kan säga att lördag den 1a september är ett ganska speciellt datum för den. *hint hint*


Bild på min Kill Hannah tatuering. Och JA, den ska se ut så. Får hela tiden frågor om den ska vara så "trasig", och typ "den är ju värsta ojämn" blablabla, men det SKA VARA SÅ.
Det var liksom det som var grejen, typ.


Saker jag behöver/vill ha


Min mobil har börjat få lite repor på baksidan, vilket lätt kan döljas med ett snyggt skal! 
Detta finns på skal-man.se!


Laptopskydd från laptop-skydd.se. Märks det att jag gillar leopard?


Just nu:





Om att skriva.

Skrivandet går dåligt just nu. Har inte skrivit på en månad tror jag. Det känns som att jag har kommit dit jag ville med novellen, men ändå är jag långt ifrån klar. Jag är sådär att när jag skriver en novell så måste jag veta exakt vilka vägar jag ska ta och vilka målstolpar jag ska komma fram till. När jag började med denna novellen satte jag upp en målstolpe, och dit har jag kommit nu. Så just nu försöker jag hitta inspiration för att kunna komma vidare, men det går så dåligt. Jag vet inte alls vart jag vill komma längre.
Min gamla novell gick ganska fort att skriva eftersom jag visste hur den skulle sluta och kunde jobba mig däråt, men denna har jag ingen aning om hur den ska sluta. Åh jag blir galen. Kände att idag kunde varit en skrivarkväll, men när jag öppnar novellen så känner jag bara nej. Jag orkar inte tänka så mycket för att komma framåt, i vanliga fall går det liksom bara av sig självt.
Så förmodligen kommer jag pausa ett ganska bra tag, och kanske börja skriva på en ny, även om jag hatar att göra så, att glida ifrån det man först höll på med. Men vi får se som sagt.

Ursäkta för tråkigt inlägg alla icke-intresserade :)



The Music never stops



älskad och saknad, lilla tröjan


Har varit tvungen att slänga denna tröjan, min bästa vän :< Den fick några mystiska fläckar som inte gick bort, och då blev jag ledsen och kastade den. Får ta och köpa mig en (7) ny baseboll tröja snart, bästa plagget ju!
Synd bara att jag är megakräsen och tycker alla är fula?!?!
Saknar håret också, supermycket!!
*ÅH hej ekonomiska oberoendet som inte existerar i mitt liv kom hit och hjälp mig*


Bik Bok vs Gina Tricot - vad föredrar du?

Själv gillar jag Bik Bok mer än Gina, men Ginas skinnjacka längst ner är ju mumma!!
Vad tycker du?


We're all fallen saints



Krångel med blogg.se igen.



För många av er ser nog bloggen ut såhär för tillfället, med menyn allra längst ner. Blogg.se strular återigen, tänkte vänta och se om det ändrar sig annars får jag försöka fixa det. Ber om ursäkt sålänge :)
Nu ska jag ta tag i städningen, visar dagens outfit sedan också (när jag klätt på mig haha)


Pink ombre


Detta är något jag skulle vilja testa! Rosa ombre-hår. Eller root-dye som man också kan kalla det.
Dock tycker jag ju att det är jättejobbigt med rosa hår, eftersom man måste färga det hela tiden, så tipsa mig gärna om bra hårfärger :)
Har faktiskt funderat på att gå tillbaka till blont hår ett tag nu, så detta kanske kan vara min morot för att faktiskt få det gjort?



Bloggsugen

ÅÅåh alltså jag fick helt plötsligt värsta bloggsuget! Synd bara att jag har absolut ingenting att blogga om.
Fick två jättesöta kommentarer idag som verkligen gjorde mig hur peppad som helst! Bloggen har ju varit lite halvdöd ett bra tag nu, har helt enkelt inte funnit någon ork eller lust att uppdatera mycket. Ibland har det mest känts som ett tvång.
Men nu vill jag bara göra fina inlägg, berätta om saker och ta massa bilder!

Ni får gärna svara på frågan här nedan, så ska jag knåpa ihop lite inlägg ikväll och imorgon :)



Humanoid City

Har spenderat helgen hos Robin, mys :> 
Har bland annat hängt på Sagateatern där Hollows har spelat, och varit på Street Market i Linköping.
Annars har vi varit hemma och myst med film!
Nu är jag hemma, har övningskört någon timme och tänkte se på Humanoid City. Japp, så får det bli.



Ruffs


Kanske borde klippa till den där luggen?


Gratis tampongisar



Igår fick jag paket på posten, vilket innehöll ett paket tamponger!
Om du också vill ha det hemskickat till dig helt gratis så kan du gå in på Tampons For Free och registrera dig!
Det enda som krävs av dig sedan är att du, när du fått hem paketet, loggar in på hemsidan och svarar på några superenkla frågor om reklamen på paketet. Det är nämligen företaget på reklamen som betalar Tampons For Free så att de kan fortsätta skicka ut gratis tamponger till alla oss tjejer som behöver det.
Är inte det superbra?!
Denna veckan handlar reklamen om Chartis, som är en bröstcancer-försäkring. Ni kan läsa mer om det HÄR.


Today's plans



Äter frulle


Idag är det ju som sagt ett helt år sedan jag började på folkhögskolan, så vad passar inte bättre än att gå dit och hälsa på? Tre av mina klassisar går ju kvar där, och en till ska dit idag så det kommer bli superkul :D




För ett år sedan...


För ett år sedan såg jag ut såhär. Jag skulle precis börja på Sommenbygdens folkhögskola, och trodde att jag skulle dö. Just då var detta en av de jobbigaste dagarna i mitt liv, men den blev början på något helt underbart.
Åh, jag vill så otroligt gärna återvända till Sommenbygdens, gå ett år till.
Tack till min fina klass återigen för att ni gav mig det bästa året i mitt liv. Tack vare folkhögskolan går jag idag med huvudet högt, och är stolt över mig själv. Jag känner självförtroende, något jag inte kännt på flera år.
Jag började tro på mig själv, och det kändes så jävla bra.


Hollywoodfruarna



Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på Svenska Hollywoodfruar! Åh vad jag älskar det programmet!
Själv tycker jag att Isabel Adrian är sjukt cool, förstår faktiskt inte varför alla tycker att hon är jobbig och dryg som många säger. Gunilla däremot, vill typ bara dö när jag ser henne. Tycker så synd om hennes unge. Men Maria ♥♥♥ Hon är ju bara för skön?! Lär bli många skratt ikväll :')


Nymobil.se

Jag har ju tipsat er om hemsidan Nymobil.se tidigare, och nu gör jag det igen! Anledningen är att jag verkligen måste dela med mig av denna superbra sidan! Eftersom jag har en Samsung Galaxy S2 så finns det nästan inga skal att köpa i affärer, allting är ju till iPhone istället! Men på nymobil.se finns faktiskt massa snyggt till Samsung-telefoner, både skal och stickersskal som man sätter på baksidan med snygga mönster!
Och vet ni vad det bästa är? De är jättebilliga!! runt 100 kronor bara!

Själv blev jag väldigt intresserad av detta, då min favoritfärg är lila ;)


Lägesuppdatering

De senaste två dagarna har jag gått på en slags utbildning som heter Trampolin. Den är till för oss som är inskrivna på arbetsförmedlingen, för att få coaching osv. Helt okej, man har något att göra om dagarna och det är faktiskt rätt intressant. Man lär sig mycket om sig själv. Ska gå där i fyra veckor, så ni vet vart jag håller hus :)
Imorgon är jag ledig och då ska jag hälsa på i min gamla skola där en del kompisar fortfarande går kvar.
Kommer bli störtkul! På kvällen ska vi åka och rida på islandshästar! Fick det i födelsedagspresent av mummi, men det har inte blivit av ännu. Men nu äntligen :D
På torsdag åker jag till Linköping där bl.a Hollows spelar på stadsfesten, och resten av helgen är jag hemma hos honom.

Nu ska jag titta på Charlie St Cloud och äta chips, mest för att jag kan.


Turn up the love

 


Hollows



Det fick bli två instagram-bilder från när Hollows spelade på Keep It Loud igår. Hade inte kameran med mig.
På torsdag spelar de på Linköpings Stadsfest, klockan 21.45 på Sagateatern. Fritt inträde hela helgen, och massa bra band! Ni hittar eventet HÄR.



Hatälskar The Middle.



Klänning från My Lovebasket

 Jag är absolut ingen klänningsmänniska, men jag önskar verkligen att jag var det!
Kraven gällande en klänning för mig är att den ska vara kort, tight och svart. Inte speciellt detaljrik utan ganska vanlig. Jag har aldrig riktigt vågat ha klänningar som sticker ut. Även om klännigen här under inte sticker ut speciellt mycket utan är hur fin och söt som helst så är det någonting som jag aldrig skulle våga ha.
Jag kommer nog fortsätta på den lilla svarta diskreta ett tag till ;)
Klicka på bilden så kommer ni till My Lovebasket där den finns att köpa! Ursprungligen kommer den från Nelly.com.
Little Mistress - Nina One Shoulder Dress hos Mylovebasket


Siesta med Nathalie


Snodde bilden av Nathalie, måste ju bara bevisa för er att jag faktiskt har vänner. Som vill umgås med mig.
Vi käkade ute ikväll, och fick en sådan enorm utomlandskänsla. Det var så himla varmt!
Sedan vände vi på blicken som mötte Tranås torg. Exotiskt.


Video från Visby - Loke Nyberg

Satt och tittade på Loke i Forum Vulgaris, och filmade när han sjöng sin egna version av Barbie Girl. Dock missade jag första versen :/m
 


Video från Visby - Gycklargruppen Trix

 Här är en video på TRiX när Erik jonglerar med en öppen pepsi-flaska.
Vill ni se fler videos så hittar ni det på deras facebook :)


Keep it Loud 2012

På lördag (den 18e) hittar ni mig i Linköping på Keep It Loud 2012! Där kommer bland annat Hollows spela, och på kvällen kan ni även se Norlie & KKV!
Festivalen börjar 17.00 och är helt gratis :)
HÄR kan ni se hela programmet.



Bubbleroom

På Bubbleroom.se hittar du ALLT du kan tänka dig i klädväg, allt ifrån söta klänningar till skor och sportkläder. Vad du än söker så kan du hitta det på Bubbleroom. Med sina tusentals produkter så har hemsidan utnämnts till Sveriges bästa butik, och de lever verkligen upp till sitt rykte. Om du skulle få hem ett plagg som inte passar, eller som du inte är nöjd med, så kan du ångra dig inom 14 dagar. Jättebra om man till exempel inte riktigt vet vilken storlek man ska ha, då kan man i värsta fall lämna tillbaka plagget och beställa ett nytt.
Jag brukar alltid gå in och kika på Bubblerooms hemsida när jag behöver inspiration eller letar efter något speciellt. Man kan även välja vilken prisklass man vill leta efter, så slipper man sitta och titta på dyra 2000-kronors jackor som man ändå inte har råd med. Då kan man välja att se dem som finns inom ens budget :)
Den här snygga skinnjackan är från Jofama, och om du klickar på bilden så kommer du till sidan där den säljs!



Och du sjöng din förbannade sång.


Det finns en plats för fallna änglar där man lever på kredit. Har man en gång varit där så vill man återvända dit. Där man glömmer var man kom ifrån, man glömmer vem man är.
Man glömmer vart man är påväg med allt det innebär.
Där läker klippta vingar, där gör man vad man vill. Där kan man inte åldras, för där står tiden still.
Men resten utav världen blir betydelselöst grå, du måste varit där för att förstå.


New in från medeltidsmarknaden!


Nu har jag ändå alltid rosornas ö med mig.




Två vackra bilder på marknaden från förra året.


New in from Bik Bok

Sprang på livets par jeans under min shoppingrunda i Öster Centrum, och när jag skulle betala dem så sa tjejen i kassan att alla som handlade jeans fick ett valfritt plagg på köpet. Så då kilade jag bort och hämtade detta otroligt snygga linne också! Fick även ett par örhängen på köpet, men eftersom jag har töjningar så gav jag bort dem till min syster. Lyckat köp minsann!







Är kvar här i tankarna.



Jag har en dålig dag, orkar inte riktigt med någonting. Det slår mig gång på gång att jag är tillbaka i verkligheten.
Jag åker iväg till Robin idag, men kommer hem igen på onsdag. Förhoppningsvis kan jag må lite bra igen.
Sitter och lyssnar på Lokes vackra sånger och längtar bort. Bort till Visby, strandpromenaden, invigningen. Den kvällen var bland de vackraste jag upplevt.


För om "vanlig" innebär att vara nåt av det ni är, och dela era ideal, då ska jag aldrig nånsin bli normal

Nu är jag tillbaka från medeltidens Visby, där jag lyckligt har vandrat gata upp och gata ner, sett fantastiska gycklare, suttit i Nordergravar tillsammans med ca 5000 andra personer och tittat på eldshow, och mycket mycket mer. Har aldrig mått så bra som då.

Nu vill jag tipsa er om en fantastisk man, en man som är värd respekt till tusen. Loke Nyberg. Den här låten skrev han efter att en av hans vänner blivit brutalt misshandlad under medeltidsveckan i Visby.
Jag tipsar er även om att lyssna på hans senaste album 11/11 som finns på Spotify!



Day 7. Kläder jag vill ha.

Plockade ihop två önskeoutfits, vad tycks? :)





Day 6. En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna.

Kunde inte bestämma mig för en film, så det fick bli tre :)



-






Day 5. Hit vill jag resa.

Skiathos, Grekland. Jag var där med familjen år 2007, och jag förälskade mig helt i ön. Speciellt innerstan, som kryllade av fint folk och musikanter längs gatorna och hundar och mopeder och restauranger och båtar.
Trivdes så bra, vill bara tillbaka!! Vill gå på de trånga gatorna och bara njuta.


Berlin, Tyskland. Lika mycket som jag älskar sommaröar så älskar jag även storstäder. Har varit i Berlin en gång, år 2008, och enda sedan dess så har jag velat åka tillbaka. Uppleva ännu mer. Vandra runt i stan hela natten och bara se saker. Sitta vid Brandenburger Tor och tänka på livet. Ge pengar till gatuartister. Besöka historiska platser. Åka upp i Fernsehturm igen.



Nordergravar

Just nu sitter vi förmodligen i Nordergravar, där Trix precis har börjat sin årliga eldshow. Flera tusen personer brukar komma och titta, så förmodligen har vi suttit här i flera timmar för att få bra plats. Förra året kom vi ca 3 timmar innan det började och hamnade nästan längst bak/upp.







Day 4. Något jag måste göra innan jag dör.

Jag har massvis med saker som jag VILL göra, men jag vet inte riktigt vad jag MÅSTE göra innan jag dör..
Att se Tokio Hotel live, och gärna träffa dem, det är dock något jag måste göra innan jag dör.
Jag vet inte om det finns några Aliens här som läser, och jag tror inte att ni andra riktigt förstår. No offense.
Bara en Alien kan verkligen förstå en Alien när det gäller Tokio Hotel.
Om ni finns här kan ni ju hojta till.



Day 3. Tre bloggar jag läser.



Michaela Forni. 
Kvinnan som sätter ord på allt som har med kärlek att göra. Det är så inspirerande, och ibland sorgligt, att läsa hennes texter och känna att precis sådär känner jag. En helt amazingly vacker kvinna vars blogg jag tycker ni ska ägna lite extra tid åt.
http://www.devote.se/forni


Fanny Lyckman. Slå upp ordet Mode så hittar ni en bild på Fanny. Jag finner inga ord, varje gång hon postar en ny outfit så lämnar hon mig helt speachless.
http://blog.nelly.com/fannylyckman/


Alice Grevholm. Jag har följt denna tjejen i flera år, både på bilddagboken och sedan på hennes blogg. Har alltid inspirerats av hennes fotografier, och av henne själv.
http://grevholm.blogg.se/


Brain Candy


 Lyssnar inte så mycket på Kill Paradise men den här låten är så himla fiiin!
Blir alltid så glad av den, mbästa må bra-låten!!


Day 2. En kändisförebild

Emilia Carpinisan.
Dels för att hon är sjukt snygg och har en awesome unik stil, och dels för att hon är superduktig på att fotografera. Ser upp till henne enormt mycket, hon har en grym talang. Hon har hittat sin grej, och sin man haha!
Tycker även det är sjukt modigt att hon vågade bara släppa allt och flytta till Los Angeles. Önskar ju ibland att jag också vågade.







Day 1. Min favoritlåt just nu.

 


Mat Devine

Love you to death ♥


Toothbrush




Är väldigt random och lägger upp gif's på min fina tandborste. Lite tankar om det:
1. MITT ÖGA I SLUTET PÅ SISTA GIFEN WTF?!
2. Har en del followes på Gifyo (där jag gjorde bilderna) som säkert undrar varför jag laddade upp bilder på min tandborste. Undrar samma sak, jag.


The fire in her eyes

Robin och jag fotade himlen en kväll, häftigt va?
Såg ut som en explosion.







New in - random onödvändigheter pt.2



Puder & makeup-servetter - Åhlens // Tandkräm & doftljus - ÖoB
Gu vad jag är bra på det här med att småshoppa! Synd att man inte kan ha det som jobb.


Ska på kalas hejdåå


Färgade håret imorse men det syns nästan inte, då det är samma färg.


Smokahontas

 


Förbereder för Gotland.

Eftersom jag inte kommer blogga under hela nästa vecka, så har jag förberett en 7-days challenge som jag nu har tidsinställt, så det inte blir helt tomt här. MEN, jag kommer förmodligen vara aktiv på instagram under veckan, så följ mig där!! cornyz heter jag ju som bekant.
Imorgon ska jag färga håret och kanske klippa mig, och resten av dagarna fram tills söndag ska jag bara packa, planera och chilla. Låter bra :)

Om tre dagar är vi där igen. ♥









Nothing can hurt me tonight because you are mine.

*Gustav's smile omg it's killing me asjksfdg*




Dagens outfit - gif


Cardigan - fått av syster // Halsband - Ur&Penn


RSS 2.0