It's friday, I'm in love (sant, ej bara en klyshig låttext)

Tänkte eftersom jag nu varit sjuk i över en vecka och därmed varit högst inaktiv här på bloggen, så kan jag väl bjuda på ett par selfies innan jag åker iväg på äventyr i helgen. Håll till godo.


 


Nya böcker och skor


Eftersom jag använder mina träningsskor även i jobbet så har de blivit lite slitna. Därför tyckte jag att de förtjänade ett avbytar-par. 399 kronor på ICA.

ca 50 kronor styck på Adlibris.


Sjukling


Jag har gått och blivit vrålsjuk. Så sjuk att jag var tvungen att avboka två jobbpass. Så sjuk att jag gråter när jag sväljer och när jag försöker få ner en endaste liten panodil mot huvud- och nackvärken.
Men som tur är så fick jag hem tre nya böcker igår som jag hade beställt, så det och Game Of Thrones räddar mina dagar. Och Oliver såklart som alltid vill ligga tätt intill och värma mig. Han har fått dille på att ligga precis vid halsen och snarka, så mysigt! 

Vi hörs om några dagar hörni, finns på facebook osv. Puss!


So live a lie just tonight, and burn up bright.



Vet inte om jag har så många läsare som lyssnar på You Me At Six, men de släppte ju ett nytt album för ett tag sedan. Har lyssnat in mig på det och är bara mer pepp på att se dem live i sommar ♥♥ Är dock lite för fast vid det tidigare albumet för att kunna släppa in detta helt haha, men helt sjukt vad de är bra!!
Sen är de ju inte allt för fula heller ehehehhe....


cravings på jordgubbar och bruna ben.

Alltså är så sjukt sugen på sommar och frukter och bär. Får inte noooog!!! Vill bo i ett land där man har fri tillgång till färsk frukt året om.
Ska tvinga mamsen att odla massvis med bär i trädgården, och ska även tvinga min syster att gå ut och plocka blåbär med mig när de ploppar fram. Sedan ska jag ägna mitt liv åt att äta gott och sola. Låter som en bra sommar eller? 







Tisdagsmys

Skulle ha jobbat ikväll men det blev avbokat, så jag och mamma övningskörde istället. Har äntligen hittat lite motivation till körkort igen, men vi får se hur det går. Vill inte ge för stora förhoppningar, varken till mig själv eller till de som tjatar om det. 
Är även lite småsjuk efter Stockholmsresan så jag ska kurera mig med te och popcorn till ett par avsnitt Game of Thrones. Förbereder mig ju för 4e säsongen genom att se igenom allt.


En sneakpeak på mitt senaste köp, visar mer imorgon.
 


Season 4 is coming



Alltså sjuuuukt vad jag längtar!! Den ser så himla mäktig ut ojojoj.

Vilka av er följer Game Of Thrones?


En helg i Stockholm

I lördags tog jag och Martin tåget till Stockholm och möttes av en glad Pernilla (Martins syster). Hon skulle ha öppet hus i sin fina studio, så efter ett varv på stan med restaurang och bar-besök åkte vi dit för att hälsa på folk. Så himla mysigt! 
På kvällen gick vi ut på en krogrunda á la Stockholm då vi bland annat besökte Sjätte Tunnan åååh <3 Älskar stället ju. 


På söndagen åkte vi Djurgårdsfärjan och sedan gick vi på stan och njöt av solen, trots att det blåste lite.


Sedan gick vi till Grill som hade väärldens buffé. Åt tills vi nästan somnade på bordet.


På kvällen trotsade vi tröttheten och gick och såg Midlake på Berns. Så himla myysigt och bra! Perfekt kväll!

På måndagen käkade vi lunch med Pernilla på Finefood Kärlek&Mat innan vi tog tåget hem igen.

 


Stockholm!


Har köpt nya träningsbyxor, vill bo i dem ca resten av livet. Såå sköna.
HÄRIFRÅN är dem om ni är sugna på ett par. 

Just nu sitter jag förresten på ett tåg påväg till Stockholm tillsammans med Martin. Vi ska sova hos hans syrra ett par nätter och hänga på Berns och sådär. Ni vet, sånt där fancy man gör.
Hoppas ni har en bra helg!
 


Hemmaspa


Ikväll har jag badat med skum, haft inpackning i håret och ansiktsmask i ansiktet. Har även skrubbat kroppen samt smörjt mig så är helt leeen överallt. Luktar även jättegott haha. 
Har mest varit ute idag, har sprungit i skogen med Oliver, gått på stan och lekt i trädgården. Så himla skönt med sol och plusgrader! Nu ser jag på tv och väntar på pojkvännen som kommer hit senare ikväll :)

 


Lyxfrukost


Masade mig ur sängen kl 8.30 imorse för att gå och handla frukost till mig själv. Bestämde nämligen igår kväll att det var dags för tisdagslyx. Ciabatta med ruccola, brieost och tomat är ju det bästa man kan få!
Har även börjat dricka c-vitaminbrus i stort sett varje dag pga trötthet, och jag känner mig piggare redan (placebo maybe eheh)
Ikväll jobbar jag 16.45-22 i hemtjänsten, på mitt favoritställe hihi, hoppade och skrek när jag fick boknings-smset, det ska bli så kul! Hoppas att allt går bra.


Måndag

Haha, hade tänkt visa hur halsbandet jag köpte ser ut på, men så har det vänt sig bakofram utan att jag märkt något och jag hinner inte ta om bilder!!! Så typiskt haha!

Nu tänker jag jag komma med ett sånt här jobbigt skrytinlägg som jag egentligen HATAR pga tycker man låter så preppo, men jag får svälja min stolthet idag.
Det var så himla fint väder på förmiddagen idag så jag tog en långpromenad i skogen med Oliver och sprang efter pinnar, och sedan kände jag mig så pepp när jag kom hem att jag körde ett benpass. Kommer vara lagom mör imorgon hehe...
Nu har jag tagit det lugnt och ätit, och om ca 1 timme är det dags att cykla iväg för kvällsjobb. 
Trots att himlen nu är tung och grå så känns det som att det är en väldigt bra måndag (man har ju inte så höga förväntningar på måndagar liksom) Längtar även något djävulskt tills jag och Martin åker till Sthlm på lördag. Ska bli så skönt att komma iväg lite :)

Har ni några speciella planer för veckan? 


Today's outfit



Kjol - Ebay // Linne - Loppis // Ringar - H&M
 
 


Yesterday's outfit

 Igår tog jag och Pauline finskjortorna på oss och rullade ner till Jönköping där Jesper Rönndahl väntade på oss på Jönköpings Teater med sin föreställning Hej Framtiden!SE DEN, säger jag bara. Har ni chansen att gå, GÖR DET. Skrattade så jag bölade, han är baskemig ett geni! Helt sjukt. Även att jag lyssnade på Pang Prego som en slav när jag var typ 15 och nu äntligen fick se mannen som då lyste upp mina dagar LIVE var helt otroligt.
Mer sånt tack!
Innan föreställningen hann vi gå lite på A6 och efteråt käkade vi på Donken innan vi rullade tillbaka hem i mörkret. Bästa dagen på länge!


Skjorta - Gina Tricot // Glitterbustier (som knappt syns) - H&M // Halsband - Glitter // Byxor - Bik Bok
 


Loppis

Idag var det megaloppis i stan, så jag passade på att fynda lite småsaker! Älskar loppisar för allt är så fint och speciellt. Alldeles för mycket folk dock, usch.

Vinyl 3 & 4 i min samling, en receptbok, en handkräm från Oriflame (OBS ej begagnad ehe), ett munspel (present till Martin), ett sol-halsband, en brosh till min medeltidsmantel och en fin burk som kan användas till vad som helst (jag ska ha te i den).





Extrajobb


Förutom hemtjänsten där jag är timvikarie, jobbar jag numera på ett företag som heter Mistat. Det är ett marknadsundersökningsföretag, vilket innebär att vi ringer runt till människor, främst kvällstid, och frågar om de vill svara på frågor som rör t.ex en tidning de prenumererar på eller något annat som de kan relatera till. 
Oftast så är folk trevliga och vill ställa upp, men ibland är de sura och lägger på luren eller skäller på en. 
Så det är både kul och lite tråkigt. 
Ännu en kulig sak är att min bestie Ellen även jobbar där, så ibland jobbar vi samtidigt och då blir jag extra glaad!
Idag var jag dock inte så glad som ni ser. Var trött samt gjorde 6 enkäter på 6 timmar. EN I TIMMEN WOHO.

Nu ska jag bänka mig framför tvn; Top Model, Sveriges Mästerkock och Mia på Grötö står på schemat.
Puss på er!


Project: Welldone



En vän till mig skickade lite information om detta välgörenhetsprojekt som går ut på att vi tillsammans ska kunna bygga brunnar i Afrika, eftersom alla har rätt till rent vatten. Deras mål är att få ihop 1000 Vattenspridare (dvs folk som skänker pengar) så de behöver lite mer hjälp! 

HÄR kan ni läsa mer om föreningen och om ni vill, skänka pengar.
100 kronor kan vara mycket för en student eller någon helt utan inkomst, och även jag värdesätter mina pengar och sparar så mycket jag kan. Men jag lägger hellre 100 kronor på något viktigt som hjälper, än på mig själv. Jag har faktiskt så det räcker. Därför har jag blivit en vattenspridare.


Sporty Spice

 
Sporty Spice

Klicka på bilden för att hitta länkar!


Black Dress



Kanske råkade köpa en klänning förut ehehe. Fick nämligen tillbaka pengar från PayPal för en jacka som inte skickats, så jag tänkte att jag kunde unna mig något för dem. 
Kostade ca 120 kr HÄR.

Vet dock inte om storleken kommer vara rätt, köpte den i L då måtten på M var något för små, men hade hellre velat ha M+ typ... haha det borde finnas. M,5?

 
 
 
 
 
 
 
 


BRÅVALLA 2014

 
Nya artistsläpp i fredags, men det enda jag blev glad för var You Me At Six. Men de väger ju upp pga BÄST så att säga ehehe. Var helledsen över att jag missar deras spelning nu på fredag i Sthlm, så blev helglad igen när jag kom på att jag får se dem i sommar istället!
För övrigt så är detta *pekar på bilden ovan* mina favoriter hittills!

Of Mice & Men som var anledningen till att jag med tårar i ögonen skrek ut "JAG SKA PÅ BRÅVALLA TILL VARJE PRIS OR SO HELP ME GOD"
Veronica Maggio & Lana Del Rey pga de är kvinnliga gudaskapelser med fina röster.
Bring Me The Horizon som är aaawesome och jag ser fram emot det jättemycket trots att jag såg dem live för ca 3 månader sen.
Iron Maiden - inte för att jag lyssnar på dem alls idag men det är ett band man bara måste bli pepp på liksom.
You Me At Six som är helt sjuuukt bra! 

Ska någon som läser detta på Bråvalla i år? Vad ser ni mest fram emot? :D 


RSS 2.0