3 bra vardagshändelser

Det var någon som skrev på facebook att hen hade blivit utmanad att skriva 3 bra vardagshändelser varje dag i fem dagar. Jag tänker inte själv anta utmaningen, men jag tycker det är en himla bra idé att tänka tillbaka på vad som har varit bra under dagen. Uppskatta sig själv, vad man har lyckats med, vad andra har gjort för en.
Så därför tänker jag göra det idag, och jag uppmanar alla som läser detta att göra detsamma! Om inte på bloggen så för er själva. 

1. Gick min sista teorilektion på körskolan, samt bokade in både Risk 1an och min första körlektion ever. Suupernervig men gud vad kul!
2. Tränade efter teorin med syrran.
3. Har snaaart packat helt klart till London-resan.

Bra saker i veckan: ÅKER TILL GÖTEBORG IMORGON OCH LONDON PÅ TORSDAG MED VÄRLDENS FINASTE POJKVÄN ♥ Här är för övrigt min nya regnjacka från Ebay som ska användas på Bråvalla! 
ÅÅÅÅH vad jag längtar nu :(:(:(:((:


Go GreenAlltså jag bara MÅSTE prova de här nya drycker från Go Green. Låter de inte helt sjukt goda??
De började säljas i vissa affärer i söndags, letade efter dem på Willys i stan förut men hittade inga, någon som har hittat dem än? 


London calling


Om exakt en vecka sitter jag och Martin på ett flygplan påväg ner till LONDOOOON! 
Kommer bli så himla himla mysigt och bra! Har sort of lovat honom att vi ska åka London Eye trots att jag är så höjdrädd att jag typ spyr redan, meeen det ska nog gå bra. 
Förutom det så ska vi äta gott, shoppa och försöka se så mycket fina saker som möjligt. 
Någon som har tips på mysiga kvarter att strosa i, fina restauranger eller roliga marknader?Upward

Linne - fått av Martin // Jeans - Cheap Monday

Såhär slapp har jag varit idag när jag har varit ledig. Hade dock bara jeansen på mig i typ 20 min, resten av dagen har jag haft haremsbyxor. 
Nu är det åska på G över lilla Tranås, så jag tänker begrava mig i min säng och försöka att inte avlida. 


1 month to go!!Idag är det EXAKT en månad kvar till jag och syrran ska på One Direction i Stockholm!! Vi ska alltså gå på konsert nr 2 och sova på hotell två nätter.
Fyller år två dagar innan dess med, perfekt ju!
Någon mer som ska dit??


Ebay-shopping

 
Väntar på dessa fininsar just nu! Regnjackan är tänkt att användas främst på Bråvalla, så att man kan ha snygga kläder även ifall det regnar! Skorna ska jag absolut inte ha på Bråvalla, utan någonstans där det är lite mindre lerigt. Typ på stan i sommar. 
Nu är det bara att hoppas att regnjackan är av bra kvalitet eftersom den är av plast, så att den inte är typ trasig eller nått. Håll tummarna!!
Myskväll i min ensamhet

Mitt favoritdoftljus med vilda bär ♥ köpt på ICA.

Kände mig så pass pepp förut idag att jag cyklade iväg och tränade. Vädret var jättefint och varmt så det var helt klart värt det! Nu sitter jag i soffan och kollar lite bloggar och myser, får se vad mer jag hittar på. 
Kanske får inspiration till att skriva lite, men jag lovar inte mig själv någonting... 
Hoppas ni har en bra fredagkväll :)


Torsdag/Fredag


Ursäkta suddiga bilder pga kväll samt att jag ser rather kort och knubbig ut, men har en ny kofta från Ebay.

Såhär såg jag ut igår, då provade jag mittbena för första gången sedan jag klippte side cut. Det funkade ju det med! Jobbade även kväll men var extremt okoncentrerad pga tråkigt. Vi spårade ur rätt totalt framåt slutet haha...
Ser i stort sett likadant ut idag, förutom sminket. Vaknade med en ond hals så min inplanerade ensam hemma-kväll kunde inte varit mer passande.
Ha en bra helg, bye!


RSS 2.0