Tumblr  


100 kronor.

1 - 2 - 3 - 4

Nelly.com har kommit på en sån himla bra sak, nämligen att sälja massvis med snygga klänningar för endast 100 kr styck!!!
Synd då bara att jag inte behöver fler klänningar i mitt liv (läs: min plånbok har blivit allergisk mot shopping) Men ni som har högre inkomst än ett CSN-bidrag kan ju passa på att fynda lite!KvällsmysJag skulle vilja påstå att jag vet hur man avslutar en praktikhelg på bästa vis! 
Åkte hem till Mjölby ikväll och tog mig ett kvällsbad efter 6 jobbdagar. Passade på att använda min badbomb från Lush, nämligen Big Blue (kan ej länka från mobilen men googla ni). Nu ska jag lägga mig i vår nybäddade säng med en bok och lite godis. 
Sedan ser man inte mycket mer av mig ikväll! 

Imorgon är jag ledig så jag kör på vuxentrenden att tillbringa sin enda lediga dag i tvättstugan. Är så bra på att planera mitt liv osv :'))))


New in

Ska man ha gymkort måste man ha gymkläder

Har haft gymkort i en dryg vecka nu och har hittills kört med vanlig BH vilket är helt okej när man kör på maskiner och så, men jag behöver även jobba upp konditionen på springbanden och det är väldigt jobbigt att göra utan en sport-BH. Så det gick jag investera i idag :)


Söndag


 
 
Fick akut Gotlandsångest åååh låt mig bara sitta här i regnet igen! ♥


Lördagsfrukost

 
Lördagmorgonen tillbringades i vanlig ordning ensam eftersom Martin jobbar, så jag gjorde scones till frukost för att muntra upp mig själv en aning. Åt dem med ost och mitt självklara val; Salmbärssylt ♥ 
Köpte två burkar i Visby så jag klarar mig igenom hösten iallafall! Vill verkligen hitta salmbärssylt på fastlandet!!


Idol

Nu har ju Idol dragit igång igen, har ni säkert märkt. Har tittat när jag haft tid, och hittat min överlägsna favorit, nämligen Simon Zion! Så jävla grym kille!! 
Kommer absolut se direktsändningarna så länge han är med och levererar! De andra är också väldigt bra i år men ingen har riktigt fastnat ännu...

Ser ni på Idol i år? Vem är er favorit? :)
Favoriter från Nelly

1 / 2Vårt soliga kökHej!
Jag lever och mår bra, även om det inte märks här. Jag är lite för upptagen med plugg och att titta på solen genom vårt köksfönster för att hinna uppdatera här. Har hittills avverkat två prov i skolan och båda kändes bra. Försöker att inte tänka på det så mycket i efterhand utan vänta och se. Går ut på praktik i fyra veckor på måndag så då lär ju uppdateringen här bli ungefär minus 100%. 
Kan berätta en bra sak även; Jag och Martin skaffade årskort på gym igår. Känns riktigt peppat faktiskt! Behöver träna upp min kropp och speciellt ryggen så det ska bli skönt att kunna kila ner dit när man vill. 

Mer än så har jag nog inte att säga om livet. 


Helgsammanfattning

Igår; kräftskiva med fina vänner! Vi snapsade och sjöng högt och hade så mysigt, och jag bevisade att man visst kan gå på kräftskiva utan att äta kräftor.

Idag; regn, pizza och Pretty Little Liars.


F*ckkkk

Min dator verkar ha pajat. Skärmen är bara svart när jag loggar in på den, förutom muspekaren som retar mig. Superpassande när jag har prov på onsdag och ett flertal inlämningar att skriva på. Får lämna in skiten till nån datakille och hoppas att den går att fixa! 

Bjuder på en bild på Syster Sol sålänge!


Pink hair don't care

 

Det tog mitt hår ungefär 2,5 veckor att bli av med sin rosa färg. Nu är det silverrosa och syns bara i vissa ljus. 
Det betyder alltså att det snart är dags för påfyllning! Tänker dock att jag bara ska ha pyttelite rosa färg i för en mer neutral look, och inte det där superrosa som jag fick från början! Vad tycker ni?


Over My Dead Body


Detta och ett par solglasögon köpte jag på Cheap Monday-utförsäljningen förra helgen. 120 kronor blev det.
Martin köpte också en massa kläder, och en vinterjacka för 50 kronor. Cheap Monday vet hur man lever snålt!


Flykten från SverigeDet som händer i världen idag är vidrigt. Jag har svårt att greppa det. Att människor flyr från sina liv över svarta hav, att de drunknar utanför Europas gränser. Att de måste välja mellan död och död. 
Allt detta på grund av andra människor. Politik och krig som styrs av andra människor. Andra människor som låter detta hända.
Och jag kan för mitt liv inte förstå hur Europa möter dem med taggtråd och pepparspray. När de har flytt från sina hem och inte har någonstans att ta vägen, inte ens kläder att ta på sig. Hur kan man vara så hjärtlös? 
Jag är så otroligt glad över att så många ändå engagerar sig, jag är så glad över alla insamlingar och att vårt fina Sverige har hjälpt till med båtar. Alla människor som GÖR något, de ger mig hopp om världen. 

Den här låten med Loke, den är så skrämmande aktuell idag. Tänk om det var vi som satt i en läckande segelbåt påväg bort från vårt hemland, och fick se våra föräldrar, barn och vänner slitas ifrån oss. Jag mår illa. 

Jag har skänkt pengar till både Rädda Barnen och till Vi Gör Vad Vi Kan
Det kan du också göra ♥


Påväg hem till mig!


Jag har insett, sedan jag började skolan och faktiskt började använda kläderna i min garderob, att jag ogillar ungefär hälften av mina klädesplagg. Varför jag har sparat dem? De fyller ut garderoben. Något måste jag ju kunna ta på mig. När jag flyttade så rensade jag en hel del, men eftersom jag fortfarande ogillar hälften av de kläder jag äger så har jag satt en regel. För varje klädesplagg jag slänger ut så får jag även köpa lika många nya. Just därför att min garderob inte ska bli helt tom och jag ska behöva gå i mysbyxor till skolan (äger inte ens ett par). 
Så, därför beställde jag kläderna ovan från H&M idag. 
Har även handlat lite på Cheap Monday-utförsäljningen i Tranås så jag tänkte visa de kläderna så småningom. (så himla praktiskt att bo/ha bott i staden där Cheap Monday grundades eftersom deras utförsäljningslager ligger där hoho) 
Bloggen har ju stått lite still några dagar, dels pga allt nytt i skolan, dels pga har inte haft tid. Det får vi ändra på! 


RSS 2.0