50 shades of pink


Okej så midsommar var fint. 
Har dock inga fler bilder att visa då jag var en dålig bloggerska och bara snapchatade, men vi grillade iallafall, och drack rosa drinkar och låg i hängmattan och spelade kubb och krocket och sjöng och grät. 
Jag blev även bakis för ANDRA gången i mitt liv vilket jag enbart skryter om för att det är en så bra och låg siffra, inte för att jag drack omåttliga mängder.

Imorgon jobbar jag mitt allra första arbetspass på egen hand, känns ganska nervöst men det ska gå bra. 
Har många fina personer som peppar mig!
Hoppas ni också hade det bra i helgen :)
 


Holding On To You

 



Hej hörni!
Jag vet att ni kanske inte är jätteintresserade av mitt skrivande men jag försöker promota min nya story så gott jag kan så here goes. 
Två kapitel är ute än så länge, more to come!

Ni får gärna läsa om ni vill!
Och om ni gillar det, let me know. Det skulle betyda jättemycket.


http://my.w.tt/UiNb/HqXET0wBru
 


En liten sommarlista

 
Vad är det bästa med sommaren?
Det absolut bästa är de sena sommarkvällarna när det är ljust till kl 10 och man kan gå promenader utan jacka. Och att det finns färska jordgubbar överallt! 
 
Vad har du för planer?
Jag ska jobba ganska så mycket, så jag får hitta på lite saker utöver det. Kanske några dagsresor, kanske bada. Inget är bestämt ännu. Förutom Gotland vecka 32 då som är en självklarhet!!
  
Vad kommer du dricka?
Kanske ett och annat glas vin, annars mest citronvatten.
 
Vad har du på dig på sommaren?
Alldeles för varma kläder hahaha! Brukar alltid lyckas med det...
Men jaa...förutom jobbkläderna så blir det nog klänning oftast.
 
Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?
*tjuvkikar i arkivet* jag satt på en uteservering i Linköping i stekande sol och åt Pad Thai Pak! (inte kl 23.42 kanske men aja)
  
Vem kommer du hänga mest med i sommar?
Mina jobbarkompisar samt vårdtagare, och Martin. Och så Linnea och Pauline som jag åker till Gotland med!
Och säkert Ellen när hon är hemma.
 
Vad vill du verkligen hinna med att göra i sommar?
Att jobba, haha! Låter kanske supertråkigt men jag vill verkligen jobba så mycket som möjligt så jag får lite pengar. Annars skulle jag vilja hinna med att åka ner till Skåne men så blir det inte :/
 
Vad tittar du på?
Greys Anatomy och OITNB SÅKLARTTT
 
Vad lyssnar du på?
Twenty One Pilots. Bara.
 
 
Vad läser du?
Just nu skriver jag ju mest så det lär bli en och annan fanfiction på wattpad! Annars blir det nog Ken Ring - Livet som jag fick i födelsedagspresent.
 
Vad ska du göra på midsommar?
VET INTE ÄN hahaha. Inte jobba iallafall. Förmodligen grilla med kömpizar men har inte planerat något ännu.
 
Mina tre bästa sommartips till mig själv:
Solkräm all the time.
Solglasögon all the time.
Ta't lugnt.


Jobb

 

Hej på er!
Nu har min jobbsommar börjat, har gått bredvid två dagar nu och har en kvar innan jag börjar jobba på egen hand.
Jobbar ju i en ny stad nu vilket innebär många nya intryck, mycket att lära sig och många vårdtagare att lära känna.
Jag saknar mitt gamla jobb i Tranås, där var jag ordinarie vikarie och kunde ALLT om allt och alla. Alla rutiner, alla adresser, alla småsaker som var viktiga att komma ihåg. Minns till och med fortfarande vårdtagarnas nyckelnummer, portkoder och telefonnummer hahahah asså gud. Mitt jobb var som mitt andra hem.
Men så fort jag har lärt mig att hitta här i Mjölby och har lärt känna mina vårdtagare så kommer det nog gå galant här med!

Här följer en lista på de fraser jag fått höra flest gånger hittills:
- Varför har du en ring i näsan?
- Vad står det på din arm?
:-)

Jag är fruktansvärt stolt över min tatuering, men det finns ett enstaka tillfälle då jag på riktigt ångrar den. Och det är när man måste ha denna konversationen med en dement person:
- Vad har du för något på din arm?
- En tatuering.
- Vad står det för något?
- "They can't tear us apart" står det.
- Ja men vad BETYDER det?
- Jaadu... "De kan inte slita oss från varandra....?"
- Vad betyder det?
*upprepa gånger 7*

Gick ca hundra mil på jobbet idag, och sedan mötte jag Martin vid hans jobb för vi skulle gå och handla. Är helt mör i benen nu så jag tänker sitta i sängen hela kvällen hahah! Imorgon går jag kvällspass så jag får sovmorgon. Ser mest fram emot kvällspassen tror jag eftersom jag är sjukt morgontrött, och det är ju ändå så ljust nu om kvällarna.

Hoppas ni har det fint!


24 år!!



Så var dagen kommen, dagen då jag fyllde 24 år. 
Dagen började med god frukost hemma med svärmor på besök, och sedan tog vi det lugnt ett tag innan vi åkte till Tranås för att grilla på mormors kolonilott.
Fick lite mer presenter och en god tårta ♥
Men viktigast av allt; jag fick umgås med min fina familj. 

Idag är jag ledig, och imorgon börjar jag på nya jobbet. Det är lite nervöst men jag är såå peppad på att jobba igen!
Hoppas ni har haft en fin helg!


RIP Christina Grimmie



Jag satte mig i soffan för ett par timmar sedan, och scrollade runt på instagram för första gången på hela dagen.
Läste då något om "The Grimmie family" och tänkte direkt på Christina men jag brydde mig inte om att dyka ner i det, då jag hade lite annat för mig. 
Tio minuter senare efter att ha slösurfat igen så dyker en till bild upp där det står något om "Grimmie" och jag undrar vad sjutton det handlar om.
Läser då lite mer och ser att någon skriver att Christina Grimmie har dött? Kan ju inte va sant tänker jag och googlar.
Men jo, det var det.
Den här fantastiska människan, vars videos jag sett sedan MÅNGA år tillbaka, blev igår skjuten på en Meet and Greet efter sin konsert i Orlando. PÅ SIN EGEN MEET AND GREET. 
Flera fans hade samlats för att få autografer och bilder, och plötsligt kommer en person upp till henne, skjuter henne med fem skott och skjuter sedan sig själv. Christina fördes till sjukshus direkt men dog av sina skador.
När jag läste detta bröt jag ihop direkt, dels för att Christina har betytt väldigt mycket för mig, inspirerades såå mycket av henne och hur hon har tagit sig uppåt!! Hon har verkligen varit en förebild för alla unga personer som vill hålla på med musik. 
Men även för att jag blev så rädd. Vad hände med säkerheten? Hur kunde en person få med sig två pistoler och en kniv in? Om detta kunde hända Christina, så kan det ju hända vilken artist som helst när som helst? 
Musikvärlden är ju den enda världen jag känner mig trygg i.

Vila i frid vackra Christina, din röst kommer fortsätta höras ♥

Hennes röst var så otroligt unik, jag älskade den så mycket! 
Här är en av de låtar jag tyckte om mest, en av hennes egna. Minns hur jag kunde ligga och lyssna på den i flera timmar helt trollbunden.






En regnig studenthelg


Igår åkte vi upp till Nyköping för att välkomna Martins kusin Oscar när han sprang ut!
Det var såå fint och känslosamt, och jag kände mig gammal hehehe.
Tyvärr så regnade och blåste det en hel del när de åkte flak men studentfesten var inomhus som tur var! Sedan sov vi hos Martins morföräldrar tills idag :)

Nu har vi ganska precis kommit hem, har hunnit med och städa lägenheten och nu ska jag sätta mig och skriva.

Imorgon är det födelsedagsdags för lilla mig som fyller 24 år, det ska vi fira med grill och jordgubbar, traditionsenligt!


Avslutningsfest

Ååh idag var en sån himla sorglig dag hörni. 
Jag hade min allra sista lektion för den här terminen (skönt iofs) och sedan träffade jag upp ungefär hälften av klassen i Gapskrattet för att dricka lite vin och njuta av vädret, och sen gick vi och åt middag på Strandbaren ihop. Så fint ♥

Det kommer vara sååå tomt utan dem nu i sommar!! Längtar verkligen till augusti nu, trots att det ska bli skönt att jobba och vara ledig. Förstår inte hur jag ska klara mig utan dessa människor nästa år ;___;


HÅKAN PÅ ULLEVI

 
Okej, låt mig förklara. Det var alltså INTE meningen att jag och lillsyrran skulle gå på Håkan när vi åkte ner till Göteborg i söndags. Vi åkte dit för att vara barnvakt åt vår storasysters barn eftersom hon och hennes karl skulle gå på konserten, men några dagar innan bestämde sig min lillasyster för att hon verkligen verkligen ville gå hon också, så vi började leta biljetter. Det gick ganska trögt och när vi kom fram till Göteborg hade vi fortfarande inte hittat några.
Vi bestämde oss ändå för att följa med de andra in till stan (mamma och mormor var kvar hos barnen såklart) för att knalla runt Ullevi och se om någon sålde biljetter, och efter ett litet tag hittade vi en kille som sålde två biljetter bredvid varandra (eller det var sista platserna på två rader men jag stod ändå framme vid syrran hela tiden hehe)
Vi var ändå lite osäkra eftersom det säljs så mycket fake-biljetter, så vi krävde att han skulle följa med oss fram så vi kunde scanna biljetterna innan vi betalade, och han gick med på det. Hux flux hade vi kommit in på området och tittade på varandra i chock, sedan började jag lipa hahaha! 
Alltså kan ni fatta den känslan?? 5 minuter innan visste vi inte om vi skulle få biljetter, och plötsligt stod vi där...
Bra sittplatser var det med så det var sååå värt det dyra priset hehehe.
Jag fick även min biljett betald av mina båda systrar samt mormor i födelsedagspresent, tack ♥♥♥

Så nu har man sett Håkan live haha! Och även Sven Bertil, Miriam Bryant, Seynabo Sey och THÅSTRÖM OMG!!!
 


I have never related more to a kitchen sink in my life.





"I'm a kitchen sink
You don't know what that means
Because a kitchen sink to you
Is not a kitchen sink to me,
OK friend?"

Ok kan vi prata om det faktum att Twenty One Pilots kan skriva en låt om en diskho och ändå göra den till den mest tragiska och djupaste låt de någonsin gjort? Gåshud ♥
(och ja den är ju fett gammal men den är fortfarande med på årets turné pga den betyder så mycket för deras fans)


RSS 2.0