The world is beautiful tonight

 


Morgonstäd/Room Tour

Idag klev jag upp i ottan (sant, no joke) och började städa mitt rum! Det var så skönt att få det gjort, har dragit på det hela veckan haha! Alltid haft bättre saker för mig.. men inte idag inte! Oliver tycker som vanligt inte om när man städar då han är främsta fiende med dammsugaren, så det är extra kul när han är hemma! 
Sängen är dock bara halvbäddad ännu då jag inväntar mitt duntäcke.

Tänkte fota lite mer ikväll för det är så mysigt på mitt rum när det är mörkt pga alla hundra ljusslingor :)
Men NU ska jag äta frukost!


 
 


Titanic




BÄSTA SCENEN EVURRR


Freakshow



Alltså jaaaa snart är det säsongsstart för nya American Horror Story! Längtar som bara den!
Vad tycker ni om serien? Vilken säsong gillar ni bäst? Själv älskade jag 1an och 3an, men 2an har jag inte ens sett färdigt haha. Den föll mig inte i smaken alls. Hoppas stenhårt på denna!


Pre-work food

Käkar wok och ser på Game Of Thrones, ett perfekt sätt att spendera dagen innan det är dags för jobb tycker jag allt!
Bestämde mig för att äntligen ta tag i mitt liv och se färdigt GoT season 4 som jag började på när den visades i USA men sedan inte orkade med. Tittade till Jeoffrey dog och sen tröttnade jag... men nu så!





ASOS favoriter


Skulle VERKLIGEN inte ha något emot ifall dessa klädesplagg hamnade i min garderob i höst. Speciellt jackan och ryggsäcken, åååh! Synd bara att jag ska gå och kära ner mig i kläder som kostar ca 3 gånger så mycket än vad jag någonsin skulle ha råd med, CHANSEN ÄR JU SÅ STOR DÅ LIKSOM ATT JAG KAN KÖPA NÅGOT.
Ny vinterjacka MÅSTE jag iallafall ha i år... och skor. och varma jobbskor herregud vart är mitt liv påväg.
Asos är iallafall snälla och har 25 % rea på alla sina höstkläder (som att man har råd då...) så kika in där!
Puss och kram från Bitter.


Testagram September



 
Idag hämtade jag paket på Preem, och det innehöll massa roliga saker! Prenumererar på Testagram, vilket är ett företag som med hjälp av sponsorer skickar ut produkter som är nya på marknaden (t.ex nya coca colan som säkert många redan har provat)  enbart för 59 kronor i frakt. 
Det kan vara allt från matvaror till öronproppar som ni ser, men det är saker som vanligtvis säljs i dagligvaruhandeln. Smörpaketet på bilden är självklart tomt och innehåller en kupong som man får lösa in i butiken ^^ 
När man sedan har provat alla produkterna får man gå in och ge feedback på hemsidan, och då kan man vinna priser! En chans för varje produkt man recenserar!
Det jag tycker är så bra med detta är att allt man får hemskickat är relativt billiga saker, så gillar man dem kan man hur enkelt som helst köpa dem i affären sen. Nu har jag tyvärr redan hunnit smaka nya coca colan, men jag tyckte den var god så jag dricker den gärna igen ;)

Läs mer om hur ni blir prenumeranter HÄR.


Fall comes once a year

Idag är det inte bara sweather weather, utan ALLA-HÖSTKLÄDER-DU-KAN-BÄRA-PÅ-EN-OCH-SAMMA-GÅNG-WEATHER! Tycker dock om höstkläder, plus att jag har finaste skorna (som säkert kommer vara sönderbitna innan vintern, ja Oliver jag tittar på dig) 
Men jag avskyr när det blåser och regnar i ansiktet på mig, därav mitt sadface. Men plikten kallar så what you gonna do. 


Nu är jag inomhus igen, torr och varm, och ska plugga lite teori innan resten av hushållet kommer hem för då blir det taco-partey.

Hoppas ni mår bra, trots höstovädret som rullar in. Kämpa på!


Tribal septum


Någonting som har blivit jätteinne bland både kändisar och vanliga dödliga är Tribal Septum, och själv tycker jag att det är assnyggt! Tror dock inte att jag skulle passa i det då mitt hål är lite snett taget, men man kan ju drömma...

Den här sidan säljer både fake och riktiga ringar ifall man vill testa.
Kolla även in vidakush @ instagram för inspiration!



SWS/PTV WORLD TOUR

 

Det är snart ett år sedan jag och Annika var i London och såg SWS live, och i mars är det dags igen!
Denna gången kommer de till lilla Sverige, och jag och Ellen har bokat biljetter till Göteborgs-konserten. En till bra sak; PIERCE THE VEIL kommer även spela!!!!! Såg dem i Sthlm i vintras, kommer bli sååå kul att se båda banden igen! Kan knappt vänta :D



En bloggares återkomst (eller?)

Jag har inte varit inloggad på blogg.se sedan sent i juli... 
DOCK så blev jag himla glad idag när jag kikade in och såg att faktiskt FLERA undrar om jag kommer blogga igen? 
Well... Grejen är väl den att jag tycker det är kul att ha en blogg, men har absolut ingen ork eller inspiration att driva en blogg i nuläget. Och skulle jag göra det så skulle den vara astråkig och inte ha någon klass alls, och då skiter jag hellre i det. Kanske återkommer jag om några månader, kanske inte. Jag kommer iallafall låta den vara kvar. 

Ni kan ju följa mig på lite andra ställen om ni vill, där det är lite mer livat.
Cornelia Corny Friman @ Facebook
cornyz @ Instagram
http://cornyz.tumblr.com
Aaaaand that's about it. 

Lite saker har väl hänt iallafall, sedan jag skrev sist. Har bland annat förlovat mig, varit på MTV på Gotland, haft roligt hår osv. 

Lyckligt ögonblick; fick ha Lokes mantel på mig under hans spelning! Mös så mycket jag bara kunde :D
 
Fick lära mig att lila hår + gul blekning = mintgrönt hår. 

Upptäckte även nu att jag av någon anledning inte kan ladda upp annat än instagram-bilder här, så det var den tillbakablicken! Som sagt, insta is the shit om ni vill se vad jag gjort de senaste månaderna. 
Puss!


RSS 2.0