Bob's Burgers

Ska börja se Bob's Burgers pga bästa ever! Tina Belcher är lätt min nya förebild!













Det handlar om dig


Förbeställde den här fina idag. Längtar sååå mycket tills jag får sätta mig på mitt rum med doftljus och en god smoothie och läsa boken. Har en känsla av att jag kommer älska den så himla himla mycket! 
Vill ni också förbeställa den så kan ni göra det HÄR. 
Vill ni hellre läsa lite om Sandra och hennes liv som frilansad författare som älskar att resa så kan ni göra det på hennes blogg HÄR.


The perfect day

Är våren här på riktigt tror ni? Det hoppas jag! Idag är det något kallare än igår men inte ett moln på himlen så det ser lovande ut! Kör på en halv-vårig outfit och sen skinnjackan på det (första gången i år wohooo!)
Ikväll jobbar jag 15-21, hoppashoppashoppas att allt går bra nu så det blir lite mer jobb i framtiden! 

 

Mössa - Primark // Stickad tröja - Ebay // Jeans - Gina Tricot
 


Tumblr time!


Jag har gjort en totalrensning bland bloggarna jag följer på tumblr. Mestadels pga att jag störde mig på så himla mycket som kom upp, saker som jag inte brydde mig ett skvatt om, fandoms jag inte ens tillhörde. 
Så därför behöver jag lite ny inspiration!
Kan inte alla ni som har en tumblr länka den till mig i en kommentar (om ni vill såklart) så kollar jag in dem?

Om ni vill följa mig så kan ni klicka på bilden eller HÄR.


Vårprommis


Idag kvittrade fåglarna gladare än vanligt, solen var framme och termometern visade hela 10 grader varmt, så jag bestämde mig för att det var dags för årets första långa vårpromenad med Oliver. Vi luktade på gräs, pinnar och hundbajs (ok en av oss iallafall) och njöt av värmen!
Dock så hade Tranås alla hundägare bestämt samma sak som vi, men det var rätt lugnt, Oliver skällde bara på några av dem. 
Nu sover han gott i sin favoritfåtölj, och jag ska städa lite sovrum. 
Ha det bra!


Tomma veckor


Har jobbat ett arbetspass på tre veckor, förstår ni hur tröttsamt det är?! Har resten av tiden bara gått runt hemma och försökt göra någon nytta. Som timvikarie är det ju tyvärr inte garanterat att man får jobba så mycket som man vill, nu har det varit en såkallad "torrperiod" så det har nästan inte funnits något jobb för någon av oss. Men det klarnar upp så småningom, man måste bara orka vänta. 
Blir så himla deppig av att gå hemma bara.

Vad gör ni om dagarna? 


Har lyckats med två saker; locka håret och måla eyeliner utan att börja gråta.

Hej Hej! Jag ska åka till Linköping ikväll och ta pulsen på utelivet där. Har inte varit ute sedan nyår så det är lite som en återfödelse. En fånge som ser dagens ljus för första gången på hundra år (ok 2 månader). Kommer vandra runt med en ständig strålkastare i ögonen och ba OMG WAT IS LYF IS DIS EVEN REAL???
japp, ses hörni!

 


Let's build a home!

Har på senare tid blivit lite besatt av fina lägenheter med loft och tegelväggar. Därför består min We♥It enbart av sådana här bilder.
Untitled
Apartment

Studio Apartment

Bedroom

Living Room Apartment


Ändrade planer




Provjobbet blev framflyttat till nästa vecka, så eftersom jag är sysslolös ikväll tar jag tåget till Mantorp och gör kebabmiddag med en fin (gissa vem)
 


F*** You

These old ladies have a message for you...

Kände såhär varje gång jag vaknade inatt efter en ny mardröm. Tog en lång dusch, åt frukost framför Game Of Thrones och förbereder mig mentalt för kvällsjobb. Vädret suger så jag är inte sådär vårpepp som jag var igår.
Men veckan ser bra ut hittills, och den kommer gå fort också!
Hoppas ni mår bra :)


Det har visst varit helg


Tycker att dagarna och veckorna flyger förbi, och nu är det måndag igen. Visserligen är det skönt för det betyder att våren kommer med en rasande fart. Men nu har det varit helg, och jag tänkte dokumentera den då det har varit en himla mysig sådan!
I fredags var det ju som känt Alla Hjärtans Dag, vilket är en småmysig högtid att fira både som singel och upptagen, den handlar ju trots allt om att visa lite extra kärlek och uppskatta dem som står en närmast. 
Martin var här och vi var hundvakt, hade taco+filmkväll, gick långpromenader och myste.
På lördagen hade vi barnbesök och sen spontanåkte jag och Martin till Linköping för att se om vi lyckades sno till oss ett par bioplatser. Det gjorde vi, och såg The Wolf of Wall Street. Himla kul film, Leo är ju grym! Efter det satte vi oss på något slags fik och drack och åt lite tills tåget gick hem.
Söndagen spenderades med våffelfrukost/lunch och lugn. 

Gillar sånna här helger, de får gärna återkomma! 
Imorgon jobbar jag kväll på nytt jobb, hoppas det kommer gå bra! Är lite smånervig men alla kan väl prata i telefon tänker jag. Så mycket kan man inte misslyckas med!




Brace yourselves, Valentine's memes are coming!

Älskar tumblr lite extra på alla hjärtans dag! 
Vill ni se fler sånna här bilder så kan ni söka på "valentines day card" på tumblr!

on, the puns! xD


Re-made this for Cody! :* feel free to delete the caption just don’t delete the hyperlink to my blog, thank you!
valentines day is almost here ..


The Sims 3

Kände att det var alldeles för länge sedan jag satt uppe halva natten och spelade Sims, så det tänker jag roa mig med nu. Just nu spelar jag med familjen Björnstam, och har som regel att jag måste uppfylla föräldrarnas livslånga önskningar innan jag får flytta ut ett barn och spela vidare med den. Problemet är bara att mamma Björnstam vill uppfostra 5 barn till tonåringar, och de har lyckats få tvillingar TVÅ gånger så har 6 ungar. Fullt hus och extremt frustrerande. 

Spelar ni sims? Hur brukar ni göra för att hålla igång spellusten? 

Här är ett vardagsrum jag gjorde åt en annan familj som sedan slutade fungera innan jag hann spara *gråter :'''))))*


Februari - hittills

Jag ringde in februaris 12-slag på Burger King på centralstationen, där jag och My drack ca 1 liter coca cola och pillade i oss några pommes samtidigt som vi med döda blickar stirrade på absolut ingenting. Vi var på väg hem från Ellie Goulding-konserten och var uttömda på både vätska och liv.
Dagen därpå åkte jag från Stockholm och klev av i Mjölby där jag blev mött av fina Martin. Vi åt restaurangmat och försökte sedan racea till Lkpg för att gå på bio, men kom till sist överens om att vi inte skulle hinna, så vi åkte hem och såg Frozen på tv. Lika mysigt det.
I onsdags haltade jag iväg till vårdcentralen efter att ha haft ont i ca 2 dagar pga ganska okänd anledning, vilket visade sig vara en infektion. Tänker inte gå in på det detaljerat, men min vecka har bestått av penicillin, gråt och smärta. Mest smärta faktiskt. Igår åkte vi tillbaka till vc där det utfördes en liten operation vilket var bland det värsta jag gjort i mitt liv (fråga mig igen när jag fött barn i framtiden)
Så även denna vecka kommer till stor del av smärta, förband och soffliggande (kan alltså gå, men har jävligt ont)
Längtar tills jag får ta en dusch, raka mina ben, borsta mitt hår och sminka mig. Sätta på mig kläder som inte är ca 2 meter breda och KUNNA TRÄFFA FOLK UTAN ATT SKÄMMAS IGEN OMG.

Men nu till lite roliga saker;
1. På fredag är det alla hjärtans dag, och mitt hjärta kommer befinna sig just i mitt sällskap. Så passande.
2. På tisdag nästa vecka ska jag provjobba för ett extrajobb, wish me luck :D

Bjuder på en gammal egobild, då varken jag eller kameran har varit speciellt aktiv på sistone.


Nature magic

What happens when you magnify sand 250 times




Holographic Sports Bra

 
Sportsbra - Nelly // Baseballjacka - Ellie Goulding


Rumour



Bruden som var förband åt Ellie i fredags, så sjuukt cool!
Kolla upp hennes låtar på spotify med!


Ellie Goulding @ Fryshuset

Alltså jag och My lyckades med det omöjliga; komma FÖRST till Ellie Goulding-konserten! Styrde upp med nummerordning i kön så vi kunde sitta inomhus ett tag innan de stängde igen för allmänheten, så vi hade nr 1 och 2. Träffade massa härliga människor och hade så himmelens kul trots att det var sjukt kallt sista tiden vi köade. 

Stod längst fram vid staketet med dessa två, My och Emmy samt Jamina (de två sista lärde vi känna på plats)

Chloe Howl spelade först, såå sjukt bra!!!! Är helt kär i hela henne + hennes musik + hennes musiker!

 Och Ellie är ju lika fab som i mina drömmar ♥♥♥ 
Bästa konserten jag varit på pga bäst folk och bra platser, + att det inte var alls trångt även fast vi stod längst fram! Kändes som att folk var mer respektfulla nu än på andra konserter och inte behövde trycka på så mycket!

AAAH alltså bara ta mig tillbaka PLEASE!!! Saknar Stockholm och My och Ellie så himlahimla mycket!!
 


RSS 2.0