Gotland - Lördag

Lördagen gick åt att packa och städa rummet, och sedan begav vi oss in till Visby. Där tappade alla bort alla, men sedan återförenades jag med Alex och vi satt på ett fik en stund.

Skulle träffat Smix på lördagen också, men eftersom han sov till 5 eftersom han hade festat kvällen/natten innan och hade stängt av mobilen så man inte kunde väcka honom, så blev det inte så.

satt på färjan i 3 timmar, men sov mest. Sedan sov jag i bilen hem, och nu sitter jag här och är aspigg.
Gotland - Fredag

På fredagen åkte jag, Alexandra, Pauline och Linnea in till Visby jättetidigt och gick och badade. Sedan gick vi lite på stan, och på medeltidsmarknaden men sen blev Alex och jag så trött att vi gick och la oss o sov en stund under ett träd.Under kvällen satt jag och chillade med Smix och hans vänner, mycket trevligt.


Som ni ser så har han fotoskillzen


Gotland - Torsdag

På torsdagen gjorde vi inget annat än var på Tornerspelet. Här är världens vackraste häst.Alex visar tuttarnaFler bilder på hästarna finns på facebook sen..Pauline och Linnea blev kära i gycklaren Daniel och förföljde honom i två dagar.Solnedgång
Gotland - Onsdag

På onsdagen åkte vi in till Visby lite senare på dagen, då var det cpfint väder!Passade på att fota min vackra systerSåg teatern In Exspectatione Mortis för andra året i radDirekt efter teatern gick vi till Nordergravar och såg en eldshow av Trix. Som ni ser så var det väldigt mycket folk, helt knökafullt! Satt bredvid en ascool gubbe.


Gotland - Tisdag

På tisdagen shoppade vi på förmiddagen, och sedan gick vi och åt världens äckligaste saffranspannkaka. Den var frusen imitten, och jag hittade en plastbit i min :@Sedan stötte vi på dessa vackra varelser, och jag hade VÄLDIGT svårt att gå därifrån.Kakaduan bet sönder min nagel, men det var så värt det!Sedan gick vi och såg gycklaren/magikern Arkadia, mycket skicklig!Sedan åt vi på nån restaurang.... kommer inte ihåg namnet, men whateverBland alla medeltidare satt ett emo haha, det såg så kul ut att ja bara va tvungen att fota.Sedan satt Alexandra och jag på stranden en stund.Innan vi åkte hem var vi tvungna att äta en till saffranspannkaka, denna gången var den underbar!


;Syster och mamma <3


Gotland - Måndag

På måndagen regnade det i stort sett hela dagen, så vi åkte till Fårö och tittade på raukarna. Tyckte dock de var rätt fula, och ville inte ta upp kameran när det regnade, så det blev inga bilder.


Nemå, vi MÅSTE ha en såndär gul bil!Gotland - Söndag

Satt och stirrade på detta i 3 timmar, väldigt roande.Detta är nog den konstigaste bild som tagits på mig, någonsin. Den togs när vi skulle åka av färjan.Efter att vi hittat stugbyn och lastat av alla grejjer åkte vi in till visby och åt glass.Besökte den berömda godisaffärenSmygfotade ett par som låg och sov på stenstranden, det såg så sjukt mysigt ut!Vi gick till medeltidsmarknadenTittade på en gycklare som jonglerade med knivar, såg dock samma gycklare göra samma show förra året, så det var inte så imponerande denna gång.


Jag blev fotad av min kära syster......och jag fotade henne.Sedan vart det mörkt och vi åkte hem och sov bland myggen.


RSS 2.0