I love all your clothes, they're black every season

(Har alltid låtsats att det är mig de sjunger om)

Alltså titta vad jag rotade fram från byrån! Min älskade Kill Hannah-tröja som jag köpte första gången jag såg dem live. :'(
Jag minns faktiskt senaste gången jag hade den på mig, och det var på en utekväll för tre år sedan som jag så gärna vill glömma för resten av mitt liv så det är nog därför denna tröjan hamnade längst ner i klädhögen. Men en kan ju inte hata kläder bara för att en hatar personerna som såg dem, så jag bestämde mig för att komma över det nu.
Matchar den med min tatuering och mitt halsband så det blir Sniper Heart x3 på min kropp idag. Kan ju inte bli bättre än så!


Love is a Battlefield

 


ÄNTLIGEN! 
Jag skrev ju för ett tag sedan att min skrivkramp plötsligt släppte och jag skrev klart min novell.
Nu blev jag just färdig med slutresultaten, så jag laddade upp dem på wattpad!
Så snälla snälla snälla gå in och läs om ni vill, det skulle betyda såå mycket för mig för jag har lagt ner så himla mycket tid på detta nu.

Just nu känner jag mig lättad, förväntansfull och rädd. Livrädd för att släppa ut detta, för jag har hållt det inne i så många år nu men så plötsligt kan hela världen läsa. Det är så jävla läskigt.
Därför skulle jag bli megaglad om ni som läser även kunde ge lite feedback ♥

Nu har jag läst denna storyn så många gånger att jag KRÄKS om jag behöver göra det igen hahaha!


Två saker jag har ätit idag.

De säger ju att när en inte har något att skriva om i sin blogg så får en hitta på något, så idag får ni se vad jag har ätit. (OBS OBS innan jag åt dvs)

Kom hem från skolan och var jättetrött och kämpde med att knyta upp mina skor, så plötsligt står Martin där o ba "hej älskling, det finns en vaniljsemla kvar åt dig."
Har aldrig älskat honom så mycket som då!! 

och nu ikväll gjorde jag veggieburgare med klyftpotatis till, som jag mumsade i mig i min ensamhet till One Tree Hill. Snart kommer Martin hem från bandrep och då ska vi se på Lost som vi gjort varenda lediga stund den senaste veckan. Serier är verkligen bäst ❤Venprovtagning


Idag gjorde jag något som jag ALDRIG trodde att jag skulle våga, nämligen att använda en spruta. Dock på en låtsasarm som tur är! 
Jag varken svimmade, grät eller kräktes så heja mig, right? 


Greens

Pics; Tumblr


Hundvakt


Idag är jag hundvakt åt Nalle, min bästa väns hund. Han är så söt och gosig så ❤


Sitter just nu och äter hamburgare och ser på Ex Machina, grymt bra film om ni inte redan sett den!
Har för övrigt skaffat en ny telefon som äntligen har en decent kamera så nu kanske det blir lite mer liv här på bloggen *lovar för mkt som vanligt*


Two heroes in one week

 
Vi har förlorat två riktiga ikoner, inom loppet av några dagar. En som inte bara förändrade musikvärlden och är anledningen till att många av mina favoritband och artister ens jobbar med musik idag, men även som förändrade livet för alla homo och transmänniskor i världen, och så en fantastisk skådespelare som blivit Professor Snape med hela världen. 
Båda två har betytt väldigt mycket för mig, så mitt hjärta känns tungt just nu. 
 
Det som även känns jobbigt och skrämmande är att de båda gick bort vid 69 års ålder, i en cancersjukdom som de valt att dölja för resten av världen. Det känns bara så orättvist. 
Men som Bowie sa, "I'm just visiting." Nu är de hemma igen. ❤


Skrivkrampen som släppte

Idag när jag satt och gick igenom lite dokument på datorn så kom jag över min novell/fanfiction om Tokio Hotel (Tom) som jag började skriva för 3 år sedan. Jag kom till sidan 33 och där tog det stopp. Sedan har jag inte skrivit något på den på TVÅ år minst, den har bara legat orörd i ett hörn av datorn och samlat damm. Nu läste jag igenom hela, och det slog mig gång på gång att detta är så jävla bra?!?! (ok förlåt vet att man inte får säga så om sina egna grejer pga man får inte va stolt över nåt här i världen men seriöst det är skitbra) 
Och när jag kom till slutet så bestämde jag mig för att DEN ÄR JU KLAR!! 
Det är bara det att jag från början hade hakat upp mig på hur den skulle sluta, jag hade liksom bestämt början på storyn och sen till och med skrivit vad som skulle vara de sista meningarna, men sen aldrig lyckats komma dit!! Hur jag än hade vridit och vänt på det så hade jag inte kommit dit. 
Så idag raderade jag den där allra sista meningen och skrev klart hela jävla storyn på en kvart. Tänk att det ska ta två år för att man ska fatta???

Så nu är jag klar med Novell #2, tänka sig! 
Kan väl dock tänka mig att den kommer något olägligt då jag inte ens är särskilt stort fan av TH idag hahaha, och de har typ försvunnit från jordens yta och tagit fansen med sig men SKIT SAMMA!!!Books


Förra veckan fick jag hem de här fina böckerna som jag är såå stolt över att ha i mina ägor. 
Skrivna av Mat Devine, och innehåller bland annat sådana här klockrena citat;

Idag var jag även i Linköping med Martin och hans kusin, åt thaibuffé och köpte en bok på Myrornas.
Hoppas att den kan sprida lite ljus under mina mörka kvällar.


Nytt år, nytt hår.


Tog tag i livet och färgade håret rosa lagom till nyår. Så jag fick börja 2016 som en unicorn-mermaid. Inte helt fel.

Än så länge har inte så mycket hänt under det nya året. Har jullov så dagarna segar sig fram och jag är deppig fram och tillbaka. Då får man läsa böcker och äta glass.


RSS 2.0