Halloween-outfit

 
Halloween
 
 


Disney

Disney 2
 

Knåpade ihop en söt outfit med Disney-tema igår. Klicka HÄR för att hitta plaggen.


Halloween

Jag firar inte halloween. Gjorde det ett par gånger när jag var mindre, mamma gjorde fina häxkostymer åt mig och syster. Men jag har aldrig känt något behov av att varken gå trick or treat när jag var yngre, eller gå på halloweenfester när jag var äldre. Dels för att jag inte dricker alkohol, och därför inte direkt älskar att festa, och dels för att jag tycker det är obehagligt med utklädda människor. Halloween = maskerad, get it?

DOCK får man alltid skit när man blir inbjuden på halloweenfest och faktiskt är beredd att göra ett försök, säger att "jag kan komma men jag vill inte klä ut mig" .
Då är man tråkig, en partypooper.
Man ba förlåt men jag trodde du ville ha MIG på festen och inte mina vampyrtänder??
Kanske låter bitter nu, och folk kommer säkert missuppfatta, men då får de göra det.
Dock tycker jag det är KUL med folk som går in för det, och att se roliga utklädnader osv. På bild då.

Nu vet ni iallafall, om ni någon gång skulle undra :)

545263_10151231079139728_1221770976_n_large
Alltså sötaste bilden??


På väg just nu


Som jag har väntat på denna filmen!! Nu är den snart nedladdad och klar i min dator, åååh!


Gissa vad jag gör nu?


FEL! Jag färgar inte håret. Jag provar en ny metod av avfärgning, som innehåller bakpulver och shampoo. 
Så vad jag gör på bilden, är helt enkelt att jag provar hur det blir om allt hår faller av och jag får leva skallig med en påse på huvudet resten av mitt liv.
Ganska fierce ändå va?

Visar före & efter-bilder imorgon, om det blir någon skillnad.


dör okej?


Alltså guuuud livet bara ta mig till Berlin år 2008 typ NU alltså jag orkar inte??? Har stirrat på denna bilden i typ 10 MINUTER och känner bara vad gör jag nu?! Vad är livet? 
Gud vad jag önskar att jag hade en riktig Alien-vän att dela mina känslor med, kan inte hantera dem ahhahaha.


Our Story

  
Nu är musikvideon till Our Story släppt, och jag kände bara OOOH MY GOD VAR SKA JAG GÖRA AV ALLA MINA KÄNSLOR??? *cries*
Så fin och bra och allt. Så sött.


New in


Clerasil Daily Clear (TIPS!!!), nagellacksremover, balsam // Willys


Sockar och vantar i Chenille-material, sånt där supergosigt! // Willys
Mamma: Kunde de inte ha troser i sånt där material också??


Myzig helgiz

Åkte ut till pappa och Pepan på lördag morgon och myste med deras nya kisse. Hon heter Tösen och har sönder alla kläder med sina klor. Har rivsår på hals, armar och mage. Man ba tack.
Men hon menar väl för hon är gosig. Hon känner sig nog bara otrygg.
 

Satte på glamoursminket och åkte på musikal. Ydre Riskteater visade Hair, och gu vilken fantastisk musikal!
Om jag har några Ydre-bor bland läsarsiffrorna så måste ni ta och boka biljetter nu! 


Idag har jag och Pepan (min syster för er som är ouppdaterade) sovit länge, ätit god mat och sett på film. Hörde en liten mus som krafsade inne i väggen (gammalt hus) och flippade totalt. Stod och hade panik i typ 20 minuter och trodde det var en fladdermus bakom dörren som skulle anfalla oss. 

Nu har jag intagit soffläge och sitter och bloggar (no shit) och ser på tv med mamsen. Ska snart gå till sängs och sova skönhetssömn innan veckan börjar om på måndag. Ni som har höstlov kan ju drömma en liten dröm om mig klockan 08.00 när jag stiger upp. 



Måste skriva av mig lite.

Usch, jag är så himla förvirrad idag. Kan knappt tänka klart längre.
Man märker verkligen vilka som är ens äkta vänner nu, när det verkligen gäller. Vilka som faktiskt finns där, och vilka som bara säger det. Omtanke kostar ju absolut ingenting, så varför får man aldrig någonting tillbaka?

Är också himla sur över min utbildning. Eller alltså inte utbildningen i sig, men coachen vi har. Hon är ju minst sagt lite säregen... Vill inte säga mer för jag vill inte hänga ut någon, men blir så trött bara. 
Vet knappt ens vad jag skriver, vill bara sätta mig i ett hörn och stänga av helt ett tag. 
Tur att det är helg nu så man får komma bort lite!

Hoppas ni har en bra fredag iallafall, och kom ihåg att jag tycker om er!
 
 


You've lost your muchness.

 


Nu börjar jag på ett nytt kapitel.

 
Ni har nog märkt att jag inte har bloggat så bra den senaste tiden. Här ovan har ni anledningen. Även om jag inte har varit LEDSEN hela tiden så har jag bara inte haft någon lust att dela med mig av mitt liv. Har försökt att uppdatera då och då för att hålla bloggen igång, men det har inte gått så bra.
Jag mår inte dåligt, men jag försöker just nu fokusera på min utbildning, och på att "vänja mig vid mitt nya liv". 

Jag brukar se livet indelat i olika kapitel, och sedan jag började "räkna" så har jag väl gått igenom tre stycken i mitt liv. Ett av dem hette "Ellen", och det var helt enkelt tiden då vi var odödliga. Ett av dem heter "Robin" och det var under vårt förhållande. Nu börjar jag på mitt nya kapitel, som jag inte vet alls vad det kommer innehålla. 
Kanske kommer något nytt och spännande in i mitt liv och rör om totalt, kanske fortsätter det som det gör nu. 
Men det viktigaste är, att jag är redo oavsett. 


Paranormal Activity 4

 
 Okej, jag tror att fyran kommer bli lika bra som de andra tre. Är dock redan nu panikslagen över att jag någon gång ska se den, eftersom jag VET att jag kommer dö (typ). Jag är så sjukt rädd för de här filmerna!
Och ni som vill skriva "De filmerna suger blablala de är inte ens läskiga osv", alla har olika smak. Jag är lättskrämd och tycker de är läskiga (men samtidigt jävligt bra). Du kanske gillar andra filmer. Se dem istället då.


VIP-paket från Tampons For Free


Idag fick jag ännu ett VIP-utskick från Tampons For Free, den här gången innehöll det ett som vanligt tamponger, ett USB-minne som alltid är bra att ha, och ett block (kan användas i skolan eller hemma för att skriva ner saker)



Vill du också få sånna här fina paket, så är det bara att bli medlem på TamponsForFree, vänta tills du får första paketet med tamponger hem, skriva om det på din blogg och sedan maila dem. Det är olika saker i alla VIP-paket såklart, så det blir en överraskning :)
Varför kan man då få gratis tamponger bara sådär? Jo, det är nämligen så att på varje tampongpaket så finns det reklam, denna gången var det HPV-vaccin.se, som är ett vaccin för bland annat livmoderhalscancer, och så får man med en liten flyer med information på. När man har fått hem varje paket så loggar man in på hemsidan och fyller i en kampanjutvärdering som bara tar ett par minuter. Det handlar helt enkelt om ifall reklamen tilltalar dig, om den är intressant osv, och om du har hört om den förr. Företaget betalar alltså för tampongerna, i utbyte mot reklam :)



äckelrubrik

Kom precis hem, och tänker nu låta hasselnötskrämen göra sitt medans jag ser på One Tree Hill. 
Regnet förstörde mitt hår med så jag ser ut som Peggy.


Seg dag!

Idag var visst himla svårt att starta dagen. Har inte rest mig ur sängen än haha!
Ligger och tittar på Gotlandsbilder från augusti, längtar tillbaka <3












Cabin in the woods

Jag och Nemå såg denna filmen idag. Snälla förklara någon?



Our Story

 Ikväll kan ni kika in på Skavlan klockan 21.00, på ettan. Då är nämligen YOHIO där!
Här är hans dagsfärska singel som ni kan lyssna på så länge :)




Hej alla mina små kycklingar!

Hittills har dagen varit mindre spännande, men det beror väl på att klockan är halv 11 och jag har bara vaknat och duschat. Ska fixa mig nu och sen luncha med Nathalie, övningsköra med mor och ikväll ska jag till Nemå och se på Skavlan. JA MAMMA, LÄS NU. 
Det är ju nämligen så att YOHIO är med ikväll, intressant!!



American Horror Story: Asylum


DAGEN ÄR KOMMEN!!! Eller ja okej den var igår, men för oss svenskar som ligger typ 8 timmar efter så finns det att se idag! Har läst massa bra om första avsnittet, och jag hoppas det blir awesome! 
Men säg ingenting om ni har sett det för jag ska vänta tills ikväll.


New in - jacket


Jacka - Vero Moda

Haha när man inte ser knapparna så ser det ut som en badrock!


New in - wintershoes




Från Skoshop i Tranås.
Det är ull i de också, och dragkedja på kanten. Och mjukt längst upp!!


New in - Ballerinaskor





Best day ever


Detta har varit en sån förgrymmat bra dag! Jag har handlat ...wait for it... TRE nya saker idag!!
Ett par ballerinaskor från Tranåsloppisen, endast använda några gånger, ett par nya vinterskor från Skoshop, endast använda ingen gång, och en SUPERSNYGGGGGG (dyr) jacka!
Har tagit kort på allt och ska visa snart, men först vill jag bara ge mig själv en jävla klapp på axeln och en tumme upp för att jag har varit så bra. 


Dagens mysoutfit & planer


T-shirten har min bästa vän Nemå gjort, eftersom Drop Dead Gorgeous är "vårt" band ♥

Idag är jag ledig, vilket är mys! Ska snart gå iväg och prova ett par skor hos en tjej som ska sälja dem, och sedan blir det nog en vända på stan. Har provat en jacka som jag först var väldigt osäker på, men sedan har jag inte kunnat sluta tänka på den!! Känner bara att I MUST HAVE IT, typ. Dock är den ganska dyr, så ska prova den en till gång idag och verkligen känna efter om det är värt det. Åh snålCorny, försvinn ur mitt liv typ.
Vädret är helt okej, så jag har inte mycket att klaga på faktiskt. Förutom att jag inte är ekonomiskt oberoende och allt sånt...


Torka aldrig tårar utan handskar



Jonas Gardell's bok visas ju nu som serieform i SVT och två av tre avsnitt har visats, och alltså HERRE vilken jävla bra serie. Bland det bästa jag har sett. Snälla ni, ta och se de två redan visade avsnitten på svtplay, och kolla sedan nästa måndag klockan 9.



Vermillion Red

Jag ska KANSKE ta och färga om mitt hår rött nästa vecka, har nämligen färgen Vermillion Red hemma. 
Dock så kan resultatet bli lite olika beroende på hur håret ser ut innan.
Mitt är ju ganska mörkrött nu, så jag tror nästan jag måste bleka det en gång innan, men då finns även risken att det blir riktigt horribelt.

Antingen kan det bli såhär, som jag vill ha det: 


Eller så kan det bli såhär, som jag absolut inte vill ha det:
EDIT!!!: Läste nu att tjejen på bilden nedan hade blandat Vermillion Red med Flourecent Glow som är knallgul. 
Så det kanske inte kan bli såhär då...


(Bilderna är från google)


Me and Tom casually posing for the cameras



Åkte till Los Angeles en snabbis och hängde lite med min husband Tom dårå. Han kunde visst inte sluta titta på mitt hår heller, token!


Jag lever och andas!

Så ni vet. Har bara inte haft någon inspiration eller lust till att blogga. 
Idag ringde vi in fredagen med lite thaimat, och sedan har vi myst till X-factor. 
Resten av helgen blir också mys med besök hos mormor o grejer! 
Hoppas ni har det bra och allt! 

Det här är jag typ nu haha! internet segar somfan. Spelar sims istället dårå.


Veckans happenings.


Nä okej den sista stämde ju inte för Alex och Oscar åker ju hem på söndag. Men annars hade den varit sann.


Tatueringarna

Tog ett par bilder nu för att visa, men de är ju inte så bra, och så blev de pixliga i collaget. Men jaja, nu är de ifyllda iallafall, och nu ser man äntligen det röda i sniperheart igen haha! Det var ju nästan helt
borta!




Vad jag tycker om böneutrop i Sverige.

Det är så himla många som spammar runt kommentarer med frågan "Vad tycker du om att Sverige ska börja ha böneutrop" osv osv osv (tvivlar på att dessa 15-åriga tjejer själva har en vettig åsikt, utan bara är ute efter läsare)
Men iallafall så tänkte jag svara på den frågan nu:

Tumblr_ma71v0xfbf1rebvv6o1_500_large

Ew6e4_large

Så, nu vet ni.


Prommis


Nu ska jag snart gå bort till Nemå, och sen ska vi gå på promenad och prata om livet. 
Ikväll blir det tatueringsifyllning, pizza och massa mys :D


Oh hello there anonymous

 

You totally made me change my mind right there. Thank you so much for enlighten me.
Sincerely, bittefittan.
 
Kan väl utveckla då, självklart kan folk skriva hur kul de har haft osv,
men har man ärligt talat så roligt om man spyr ner bussar, sovrum, toaletter och helt enkelt skämmer ut sig? 
Hur glad är man efteråt?
Det låter mer som att kvällen blev ganska misslyckad. 
Såvida man inte är bulimiker och super för att spy vill säga. Då har man ju lyckats rätt bra.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Dagens diss!



Folk som skryter om att de super.
Det finns inget värre än folk som skriver på facebook hur fulla de har varit, hur mycket de drack och hur mycket de spydde efteråt. Som att det är någon tävling att vinna? Speciellt eftersom att många arbetsgivare använder sig av facebook för att se hur personen de har anställt framstår på internet, då är det ju inte så jättesmart att skriva om hur mycket man super. 
Jag personligen dricker inte mycket alkohol, och har aldrig varit full. Men skulle jag göra det, bli jättefull och spy så skulle det vara något jag hade skämts för. Hur pinsamt är det inte att man inte kan kontrollera sig själv?
Nej hörni, håll era fylleberättelser för er sjävla, för de flesta blir bara äcklade av att läsa dem. + att ni framstår som väldigt sorgliga, för att ni behöver den bekräftelsen. 

Ps. Har såklart inget emot att folk dricker alkohol. Återigen, ni får göra det hur mycket ni vill. Men sluta skryt.


Hanging on

 

Ellie, please marry me.


Dagens look


Jeans - Cheap Monday // T-shirt - Robin // Kofta - H&M // Strumpisar - Mummi
Kan även tillägga att jeansen och koftan har jag fått, så jag har inte betalat för ett enda plagg. 
*ekonomisk*

Ansikte - Sexy 

I hope you guise like it!
Idag ska vi åka ut på landet, himla mysigt ju! Ska käka lite mat, dricka lite dricka, mysa lite mys. 
Hoppas ni har en bra helg också då! Redan lördag, ojojoj! Snart är det jul hörni.



Testar blogg.se-appen

Har faktiskt inte testat blogg.se's android app innan, så gör det nu :) Får se om det funkar!

Bjuder på en lagom gammal bild med.




God kväll

Mörk bild på en nyduschad trötter.

Idag är jag på mindre bra humör, vilket har märkts rätt väl. Ska ta det lugnt med lite tv med systrarna snart, och så hoppas jag att jag vaknar på rätt sida imorgon! Då är det fredag, och fredagar är mysiga. 
På söndag ska jag även till tatueringsstudion igen (för ifyllning bara), så det ser jag fram emot!
Försöker tänka positivt :)


Ledig dag!

Idag var jag ledig ifrån utbildningen, så jag och syster gick ut på stan för att köpa lite babykläder till Oscar. Sedan käkade vi lunch på Gotteriet också :) Nu sitter jag hemma och tar det lite lugnt, ska kanske spela lite Sims för att inte bli rastlös. Mycket mysig dag alltså :)



VIP-paket från Tampons For Free



Idag fick jag hem ett paket innehållande tamponger (såklart), ett nagellack av märket Wet n Wild, ett läppglans av märket Idun, en "pillerask" (har dock inga piller att lägga i den) och choklad :D 
Chokladen kom verkligen precis rätt i tid också haha, var så sugen!! Den är alltså redan borta...

Vill du också få sånna här fina paket, så är det bara att bli medlem på TamponsForFree, vänta tills du får första paketet med tamponger hem, skriva om det på din blogg och sedan maila dem. Det är olika saker i alla VIP-paket såklart, så det blir en överraskning :)
Varför kan man då få gratis tamponger bara sådär? Jo, det är nämligen så att på varje tampongpaket så finns det reklam, denna gången var det Pronaxen, och så får man med en liten flyer med information på. När man har fått hem varje paket så loggar man in på hemsidan och fyller i en kampanjutvärdering som bara tar ett par minuter. Det handlar helt enkelt om ifall reklamen tilltalar dig, om den är intressant osv, och om du har hört om den förr. Företaget betalar alltså för tampongerna, i utbyte mot reklam :)


Hej hej!

Jag tänkte bara säga återigen, att om det blir lite torrt med uppdatering här de två närmaste veckorna så är det inte för att jag hatar er, utan för att jag spenderar all min lediga tid med den här lilla päsin. :)



Off to bed

Efter en ganska lång och lite smått jobbig dag lägger jag mig nu i sängen med Project Runway Sverige. Missade det nu när det gick på tvn, så ska ta igen!
Borstade faktiskt ur mina dreads ikväll, inte för att jag inte trivdes med dem, utan för att de var för lösa och jag orkade inte göra något åt det. Nu är jag på jakt efter någon som kan göra "riktiga" på mig, i hela håret. 
Imorgon börjar jag 9 och slutar 15, och sen cyklar jag till mormor och äter mat, så nu säger jag gute nacht!




Oktober

Tänk va, att det redan är första oktober. Dock så känns det inte så farligt som jag trodde att det skulle göra, även fast det har regnat hela dagen. Jag brukar alltid bli deppig när hösten kommer men än har inget hänt. Hoppas att få slippa det i år då :)

Igår kom min syster Alexandra hit med sin lille son Oscar och de ska bo här i två veckor!! Fatta mysigt att ha en liten bebis runt sig hela tiden? ♥
Utbildningen jag går på går bra, trots att vi bara har gått tre dagar. Var dock så trött idag att jag höll på att klappa ihop, men jag höll ut....

Hur mår ni nu när hösten verkligen är här? Tumblr_mb80kk6zwn1r1r00so1_500_large
 


RSS 2.0