New in


Småshoppade lite i Göteborg, mest på H&M pga hade presentkort där men fick med mig lite annat roligt hem också!
Väska - H&M // Skjorta - H&M // T-shirt - H&M // Badbomber - Fresharomatics // Doftstickor - Indiska // Shampookaka & Fun - Lush

Köpte 5 badbomber för 100 kr pga butiken skulle stänga, men har redan använt en! Erkänn söta??


Bästis


Mitt resesällskap till Göteborg var bästaste bästisen Ellen, som jag alltid har så kul med! Vi smugglade in speglar på hotellrummet, drack vin på rummet samt störde typ alla, shoppade massvis, var ute och upptäckte Gbg's nattliv (en torsdag, inte imponerad), "provade" läppstift på Kicks och gick sedan tillbaka flera gånger per dag för att fylla på/prova ny färg. Superbra grej!
Detta måste vi göra om snart ♥ 


Sleeping With Sirens & Pierce The Veil

I onsdags var jag på Trädgårn och såg SWS och PTV live för andra gången i mitt lilla liv, och det var lika magiskt som tidigare. Tänkte att jag skulle skriva lite om båda bandens uppträdanden och utvärdera lite hur kvällen var.


Kvällen började först med Issues men fick ingen bild på dem samt lyssnade inte speciellt mycket heller. Men sedan var det dags för Pierce The Veil! De har ju inte släppt nytt på ett tag så det var de vanliga låtarna de spelade, samt att Vic spelade Im low on Gas and you need a Jacket aukustiskt och alla sjöng med och det var asfint! De tog upp en tjej på scenen som fick sitta med typ en halv låt, annars var deras spelning precis som den brukade. Ösig och härlig! Sist var det dock dags för kvällens höjdpunkt och även det jag väntat på i typ hela mitt liv, King for a Day MED KELLIN QUINN!!! Anade ju att de inte kunde skippa den med tanke på att den är legendariskt, och det var så himla bra! Gåshud deluxe! Hade gärna sett dem spela längre såklart men det var en mycket bra spelning.


Sedan avslutade vi med Sleeping With Sirens som var i Sverige för första gången. Jag såg dem dock i London 2013 så för mig var det väldigt mycket jag redan hade hört. Eftersom det var första gången här spelade de deras mest populära låtar, If you can't hang, James Dean & Audrey Hepburn, Low, A Trophys father trophy son, Roger Rabbit och sedan bara 3 låtar från deras alldeles färska album. De spelade två aukustiska låtar varav en var Iris som inte ens är deras låt, så jag kände att jag hellre hade hört någon av de fina balladerna från nya albumet! Stämningen var asskön och det klickade verkligen mellan publik och band, men de spelade alldeles för kort. De var tillochmed klara innan spelningen skulle vara slut vilket är ovanligt, oftast går de ju över en hel del.
Kan även tycka att Kellin är något för självgod som antar att alla bara nöjer sig med att titta på honom...

Så enligt mig var båda banden superbra musikmässigt pga de är bäst, men PTV tar ändå priset. 

Mitt enda minus med konserten är att min kamera gick sönder INNAN SPELNINGEN (hade faktiskt inte gjort så mkt om det var efter men det var helt värdelöst nu) så jag ska försöka få den lagad på garantin... Otur!
 


Packat och klart!

Idag är dagen då jag och Ellen åker till Göteborg och ser Sleeping With Sirens & Pierce The Veil på Trädgår'n, så nu är väskan packad och allt förberett. 10.06 går tåget mot Aneby där Ellen håller hus, och sedan åker vi med Swebus. Någon mer som ska dit?

 


Sony a5000

Jag har återigen blivit med kamera. I slutet av 2014 sålde jag min trogna systemkamera med alla dess tillhörigheter och har sedan dess varit utan. Haft noll inspiration till någonting och därför inte tagit mig för att köpa en ny. Men nu var det dags, och jag är så kär redan. Känner på mig att vi kommer komma mycket bra överens, jag och Sony. 
Vårt första äventyr tillsammans blir nu på onsdag då jag och Ellen åker till Göteborg för att se Sleeping With Sirens och Pierce The Veil live. 
Hoppas att ni inte har lämnat den här bloggen i sticket helt och hållet, för nu börjar en ny era! (hoho, 1D-referens)

 


 
 


RSS 2.0