# 69. Se One Direction Live - check

Har nu bockat av ännu en punkt på min bucketlist! 
I lördags var jag nämligen på Friends Arena och såg One Direction live. En av de absolut bästa konsertuppleverlserna jag haft, det var sååå kul!! 
Jag och Pauline åkte upp till huvudstaden på fredagen och bodde på Vanadis Hotell. Vi shoppade lite, och åt god mat på Movits i Gamla Stan. 
På lördagen åkte vi från hotellet till Solna ca kl 11, och satte oss i kön kl 12. Vi fick sällskap från Solna Centrum av en jättesöt tjej som visade vägen, hon hade varit på fredags-konserten men skulle tillbaka idag för att köpa en tröja.
I början var kön ganska lugn, förutom att vi var tvungna att flytta framåt och bakåt några gånger. Gick och handlade på Subway vilket tog ca 2 timmar och då var typ allt slut... Toakön tog ca 30 minuter haha! Det blåste extremt mycket där uppe så det var väldigt kallt trots att det var soligt.
Klockan halv 5 var det dags för insläpp och då brakade helvetet lös i kön. Folk skrek och sprang och kastade saker omkring sig, har fan aldrig sett något liknande haha! 

Vi hade platser på Röd parkett vilket var längst fram, så vi satte oss ner för att vänta in förbandet, 5 Seconds Of Summer, vilka var himla bra! Aldrig hört dem innan. 
Sedan var det dags för One Direction och det var helt magiskt. Det tog väldigt lång tid innan det gick upp för mig ens att det verkligen var dem på scenen. Har sett så många videos att det på något vis kändes helt normalt haha! Har även läst mycket kritik om konserterna, framför allt om Zayn och Louis, och jag håller helt med angående Zayn. Tråkig och lam, sjöng lågt och mumlande... Men de andra var riktigt bra, Liam och Niall växte verkligen i mina ögon för de drog i stort sett hela lasset medan de andra hängde på och gjorde sin grej!
Och Harry och Louis dödade mig med sin skönhet oh gaaawd!!!
Tiden gick självklart alldeles för fort, och man fick smått panik när de plötsligt skulle gå av scenen.
Hade väntat på den här dagen i nästan ett år, och så var det slut. Bara sådär.

Är iallafall så otroligt glad och tacksam för allt, de är bäst och de gör så mycket för sina fans, även om de inte orkar. Skulle gärna se att de tog en välförtjänt paus istället för att påbörja nästa turné 2015, men en har ju inte myckey att säga till om haha!

Men TACK One Direction, och TACK Pauline för denna underbara helg!! ♥


22.


Idag är minsann ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag! 
Börjar dock få åldersnoja redan haha, kul... usch vad livet springer iväg!
Är ledig idag så ska tillbringa dagen helt i min egna takt, tänkte mig typ på en filt i trädgården. Ikväll ska vi grilla och äta tårta och ha allmänt mys :)
Grattis till mig!


Break Free


typ bästa låten med of mice & men just nu och ever.

Alltså. Bråvalla. Jag har skrivit om det ca hundra gånger nu säkert men fy tusan vad jag längtar!!!
Bara 2 veckor kvar nu??? Helt sjukt!! Jag och Ellen har en del kvar att planera, samt inhandla, sedan är vi redo för en helgalen festival!
Melinda gjorde en apbra packningslista för festivaler som jag finurligt sparade på datorn, så den ska jag försöka gå efter. HÄR hittar ni den.

Någon mer som ska på Bråvalla? Vill helst träffa alla jag känner så hör av er via facebook om ni vill ses :D



Tisdag.


Oliver och jag har tagit det lugnt i skuggan idag.

Idag har det varit ca 500 grader varmt ute, så jag har faktiskt hållt mig borta från solen. Solade rätt mycket i helgen och igår så kroppen måste få vila lite! Var dock ute på stan en sväng och svettades runt i affärer haha! 
Imorgon har jag körlektion nr 2 på morgonen, så om den går bra så ska jag gå hem och fira med scones-brunch!
Wish me luck babes!

 Hade fintop från Josefine på mig, samt kjol från London!
 


Kvällsmat



Världens bästa kvällsmat; hallon ♥ 

Imorgon jobbar jag delad tur, så ska lägga mig tidigt för att va helt utvilad! Men först; Sällskapsresan!


New Shoes

Fick brev på posten idag! De här fina skorna hade hittat till Sverige via China Post, och de är så välkomna till mitt hem. De passade bra i storleken, men de är väldigt hårda i tårna så lite ont gör det ändå. Men det kommer man över. Kan ju råda er som vill köpa egna att ta en storlek större (om det finns). 
Sen är det lite dåligt att det inte finns några sånna där metallringar i skosnörehålen, så vi får se hur länge de håller. Får va extra försiktig :)

 


London-shopping

Handlade inte så mycket när jag var i London, dels för att jag inte hittade så mycket, och dels för att jag inte hade så mycket plats i väskan för hemresan. Men är väldigt nöjd med det jag hittade :)
Tröjorna är från Primark och klänningen och blomkransen är från Camden Market!

 


Tumblr-time




Körlektion och jobb.

/mvh instagrääm

Hade min allra första körlektion ever idag. Den gick bra men alldeles för fort. Dyrt är det också men sånt får man ta. Körskolans bilar är ca 100 gånger smartare och bättre än mors bil så det var kul att få prova på lite nytt!

Nu är det dags att ladda om för kvällsjobb, dock bara till 20.30 så det är helt ok. 
Imorgon har jag lovat att visa lite bilder på kläderna och det jag köpte i London, så jag ska försöka att inte svika er! Kan ju glömma juuuh.




Pastel inspiration

 
Detta är pretty much vad jag sitter och funderar över denna kväll. Jag trivs så himla bra i pastellhår, lika bra som jag idag trivs med mitt vitblonda. Så min tanke är att jag i augusti (när mitt sommarvikariat är över) ska färga håret igen. Precis samma tid förra året färgade jag håret som på bilderna nedan, så kanske ska jag köra på lila i år? Kall eller varm ton? Kommer använda mig av Directions toningar så det kommer ju hålla precis så länge som jag vill ta hand om det. Sedan är det ju bara att låta det va och köra i lite silverbalsam så är det gone. 

 HELP PLS. VAD TYCKER NI???

Här är håret något urblekt pga att jag inte fyllde på med färg under Medeltidsveckan, kommer dock göra det i år. 

Återfärgat!


Ett urval London-bilder

Kom hem från London-resan i måndags, sedan blev jag sjuk. Nu har jag återhämtat mig samt haft helg, så nu är det väl dags för lite bilder på våra äventyr! Använde dock bara systemkameran en av dagarna, när vi var på Camden Market och Regents Park. Enjoy!

 


RSS 2.0