Förlåt!

Förlåt för dålig uppdatering idag, har inte haft något att skriva om. Ska ju egentligen köra dag 30 på utmaningen idag, men det är "ett sista tillfälle" och jag kommer verkligen inte på något!! Visst, jag kan komma på tusen tillfällen i mitt liv, men jag vill skriva om något alldeles speciellt. Så jag återkommer med den när jag har klurat ut något.

För övrigt så har jag idag tittat på Black Swan, helt okej film. Ska fortsätta med Mitt Liv Som Hund, och sen ska jag spela sims och kolla på tv.
Helt okej dag.

Förresten! Jag ska söka till Sommenbygdens Folkhögskola (i Tranås) till hösten. De har en allmän kurs med fotoprofil, och man kan välja att fokusera mest på de kurser som man inte får med sig från gymnasiet. Eftersom jag inte kommer få godkänt i svenska som är ett grundämne, så kan jag läsa in det där samt ha roliga photoshop- och fotolektioner. Funkar för mig! Nu är det bara att hoppas på att mitt personliga brev är precis lagom personligt och roligt och intressant så att de väljer mig.


Postat av: ELINA
2011-03-02 - 18:31:36

sv: Aha, jamen jo - har fått erfara det ett x-antal gånger. Lever ju på karlns lön + de cirka 3000 jag får från arbetsförmedlingen när jag inte har fast jobb D: Men ja, det händer ofta att vi lever knapert, men vi klarar oss. Men sällan jag får köpa grejer lixom, händer vääääldigt sällan. + dedär strumporna är ju inte så jättebilliga heller D:

URL: http://roccam.se


Postat av: ELINA
2011-03-02 - 20:56:26

sv: ja, det blir ju så ett tag innan man kommer igång på riktigt och får leva, hahah :)

URL: http://roccam.se


Postat av: CAROFLINA.SE ♥ ♥ ♥
2011-03-03 - 12:25:35

Åh vad skoj med en fotokurs :)

URL: http://caroflina.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

RSS 2.0