Mystorsdag

Igår mötte jag upp Nathalie på stan och sedan gick vi hem till henne. Vi har inte setts på tusen år, så vi hade massvis att prata om! Kom dit 3 och gick hem 10 haha!


Vi firade med lite fika haha.....


Postat av: keela
2012-03-16 - 09:11:16

Jag tycker att det är jättekonstigt att du tycker så, för du känner inte heller mig. Inte alls. Och jo, jag tänker svara så, så att hon förstår att det är onödigt att uttrycka sig om någonting man inte vet någonting om. Och försvara mig tänker jag göra när någon skriver något som inte stämmer. Sån är jag som person.

URL: http://keela.se


Postat av: Anonym
2012-03-16 - 10:06:14

Nu uttrycker du dig om något du inte har någon aning om. Hade jag svarat på varenda otrevlig kommentar i min blogg så hade den endast bestått utav att jag svarar på elaka kommentarer. Och jo, självklart vet jag att alla inte tycker om mig och jag förväntar mig inte annat heller. Men, jag tänker absolut reagera starkt på människor som inte

Postat av: keela
2012-03-16 - 10:07:14

Nu uttrycker du dig om något du inte har någon aning om. Hade jag svarat på varenda otrevlig kommentar i min blogg så hade den endast bestått utav att jag svarar på elaka kommentarer. Och jo, självklart vet jag att alla inte tycker om mig och jag förväntar mig inte annat heller. Men, jag tänker absolut reagera starkt på människor som inte tänker sig för innan dom skriver saker dom inte vet någonting om. På samma sätt som att hon har rätt att kommentera mig, så har jag rätt att skriva någonting tillbaka. Hade hon inte velat ha svar så skulle hon inte skrivit något från första början.

URL: http://keela.se


Postat av: Emma Lannebrink
2012-03-16 - 13:39:06

Hej! Läs min blogg som handlar om mitt liv med adhd och depression, den dagliga kampen som försvåras för varje dag som går. Checka gärna in kategorin där jag har lagt upp mina bilder som jag tar med min kamera!

Följa via bloglovin förresten? :)

Sry om du inte tycker om sånna här kommentarer.

kram

URL: http://adhdochfoto.blogg.se/


Postat av: Ninni
2012-03-16 - 14:17:51

Åh va gott!

URL: http://ninjapuff.se


Postat av: linnnnn
2012-03-16 - 19:26:09

sv: Förlåt för sent svar! Jag vet tyvärr inte vad problemet beror på. Men de blev sådär för mig också förut när jag skulle logga in på mitt sims-konto. Men då behövde jag typ bara starta om datorn så funkade det :o

Du kanske ska vänta och prova logga in senare :)

URL: http://lillalinnpinn.blogg.se/


Postat av: Linda
2012-03-18 - 18:26:10

Mums, vilken supergod fika!! Ser jättegott ut! :)

URL: http://lillyz.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

RSS 2.0