Rödbetspasta med ostsås och tofu

Igår kände vi oss färgglada och kreativa, så vi provade rödbetspasta! Den smakar typ som vanlig pasta, så den är ett perfekt alternativ om man inte vill ge upp pasta men ändå vill äta nyttigt. 
Vi knåpade ihop en liten rätt med tofu som blev himla god, så jag tänkte att varför inte dela med mig av denna kreation till er? Så kan ni också prova!

Detta behöver du:
Tofu, sockerärtor, pasta, valfri ostsås, tomat, lite creme fraiche. 
Man kan såklart vara djurvänlig och välja helveganskt men vi tog vad vi hade hemma.

Skär tofun i bitar och stek tills de blir lite krispiga och fär färg. 
Koka pasta i ca 2 minuter (vi lät vattnet koka upp, sedan stängde vi av plattan och la i pastan, typ som man gör med nudlar).
Värm pastasåsen i en kastrull och ha i lite creme fraiche för mer krämighet.
Häll av pasta vattnet men låt pastan vara kvar i kastrullen, häll i såsen, sockerärtorna och tomatbitar och rör om. 
Sedan kan man om man vill röra i tofun direkt men vi valde att toppa med den och lite persilja :)

Enjoy!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

RSS 2.0