Vårt köksfönster

Jag vet inte vad ni har i era köksfönster men här svämmar det iallafall över med olika smaker och dofter! 
Allra helst skulle jag ju vilja ha en trädgård eller ett växthus att ha detta i men man tager vad man haver så att säga. Vi har ju turen att BO i ett växthus (dvs det blir hundra grader varmt om dagarna) så varför inte utnyttja det?


Gräslöken tog vi från svärmors land, och persiljan och rosmarinen köpte vi på Plantagen. Persiljan ser just nu ut som en obekväm gräsmatta pga den växer som bara fasen så vi var tvungna att klippa ner den och frysa in. Kan nästan lova er att om mindre än en vecka är det en stor buske igen! Gräslöken klippte vi ner till Valborg och den växte upp i ett naffs redan nästa dag.


I vintras köpte vi en chiliplanta som vi hade i ett hemmabyggt inneväxthus med lampor som fungerade som solljus, och då var frukterna små och röda och tydligen skitstarka (tänkte vi hade råkat köpa Piri Piri), men nu när den står i köket så blir de stora och gröna...? Vi har ingen aning om vad vi har att göra med här hahaha!

Och så har vi vår kära tomatplanta som vi köpte på ICA, som nu blommar för fullt! Tomaterna på bilden åt vi upp för ett tag sen och nu är det snart dags för nya. 

Vi hade även basilika och mynta men tyvärr så blev värmen för mycket för de små stackarna så de dog... RIP!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

RSS 2.0